مقاله ارزیابی مقایسه ای سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغن کشی شده بر تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقایسه ای سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغن کشی شده بر تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقایسه ای سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغن کشی شده بر تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقایسه ای سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغن کشی شده بر تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقایسه ای سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغن کشی شده بر تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش به منظور مقایسه اثر سبوس گندم، سبوس برنج خام و سبوس برنج روغ نکشی شده بر مؤلفه های تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین در قالب طرح آماری مربع لاتین مکرر ۳×۳ (۲۱ روز طول دوره) انجام شد. در این تحقیق از ۹ رأس گاو هلشتاین با سه شکم زایش، با میانگین وزنی ۵۰±۶۰۰ کیلوگرم و تولید شیر با میانگین ۲±۳۰ کیلوگرم در روز استفاده شد . تیمارها شامل ۱۵ درصد سبوس گندم، ۱۵ درصد سبوس برنج خام و ۱۵ درصد سبوس برنج روغن کشی شده بود . نتایج این تحقیق نشان داد که تغذیه گاوهای شیری با تیمارهای مختلف اثر معنی داری بر تولید شیر خام و شیر تصحیح شده بر اساس ۴ درصد چربی داشت (۰/۰۵>P). مؤلفه های درصد چربی، پروتئین، لاکتوز، کل مواد جامد شیر و مواد جامد بدون چربی و کلسیم شیر تحت تأثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفتند . همچ ی نن تیمارهای مختلف، هیچ اثر معنی داری بر سطح ازت اوره ای شیر و ازت اور های خون نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.