مقاله اندازه گیری ضریب رسانش گرمایی توده نخود در فرآیند تهیه نخودچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری ضریب رسانش گرمایی توده نخود در فرآیند تهیه نخودچی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری ضریب رسانش گرمایی توده نخود در فرآیند تهیه نخودچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ضریب رسانش گرمایی توده نخود در فرآیند تهیه نخودچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری ضریب رسانش گرمایی توده نخود در فرآیند تهیه نخودچی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در فرآ ن ید ته ه ی نخودچی ابتدا لازم است که توده نخود را حرارت داده تا نرم شوند و سپس آ نها را تحت چند مرحله رطوبتی و حرارتی قرار میدهند تا نخود چی آماده شود. برای بررسی علمی فرآ ن ید ته ه ی نخودچی و طراحی تجهیزات فرآوری لازمست مطالعات حرارتی بر روی توده نخود صورت گر ید. بدین منظور یکی از مهمترین خواص حرارتی توده نخود یعنی ضریب رسانش گرما در حالت گذرای انتقال گرما تعیین گردید. جهت اندازهگیری ضریب رسانش گرما در توده نخود نسبت به طراحی کاوشگر رسانش گرما اقدام گردید. با استفاده از کاوشگر مذکور که یک منبع خط گرما درون آن نصب گردیده است ضریب رسانش گرما ضمن محاسبه شیب لحظهای بیشینه تعیین میشود. مقدار ضریب رسانش گرمایی توده نخود برابر با ۰۱۵۱۳W/m°C بدست آمد که با اعمال کردن ضریب تصحیح زمانی، مقدار ضریب رسانش گرمایی توده نخود به ۰۱۹۰۳W/m°C تصحیح شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.