مقاله بررسی اثر افزودن مکمل امولسیفیه کننده به جیره بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن مکمل امولسیفیه کننده به جیره بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن مکمل امولسیفیه کننده به جیره بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن مکمل امولسیفیه کننده به جیره بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن مکمل امولسیفیه کننده به جیره بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل امولسیفیه کننده بر قابلیت دسترسی انرژی و قابلیت هضم منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد ۱۹۲ قطعه جوجه گوشتی جنس نر سویه آرین بهصورت فاکتوریل ۲×۴ در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۸ تیمار و ۴ تکرار و ۶ قطعه جوجه در هر تکرار به قفس های باتری اختصاص یافتند . تیمارها شامل جیره پایه بدون منبع چربی و جیره پایه به اضافه ۱۰ درصد از منابع مختلف چربی (روغن خام سویا، اسید چرب سویا و پسماند فرایند روغن سویا) که هر کدام از این جیره ها با امولیسیفیه کننده ( ۲۰۰ppm مکمل آویلاک) و بدون امولیسیف ه ی کننده بودند. این آزمایش شامل تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت (AMEn) و قابلیت هضم منابع چربی در دوره های سنی ۱۴-۱۰ و ۳۲-۲۸ روزگی بود. نتایج این تحقیق نشان داد که جیره های حاوی منابع مختلف چربی از لحاظ انرژی قابل متابولیسم ظاهری تفاوت معنی داری نداشتند.افزودن امولسیفیه کننده سبب کاهش انرژی قابل متابولیسم ظاهری جیره در سن ۱۴-۱۰ روزگی شد اما در سن ۳۲-۲۸ روزگی افزودن امولسیفیه کننده تاثیر معنی داری بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری جیره نداشت. در هر دو دوره بیشترین قابلیت هضم چربی مربوط به روغن خام و کمترین قابلیت هضم چربی مربوط به پسماند چربی بود (۰/۰۵>P). افزودن امولسیفیه کننده سبب کاهش قابلیت هضم منابع چربی جیره در ۱۴-۱۰ روزگی شد با این حال درسن ۳۲-۲۸ روزگی، افزودن مکمل امولسیفیه کننده تاثیر معنی داری بر قابلیت هضم منابع چربی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.