مقاله نقش دانش فنی در بهبود عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در گاوداری های صنعتی استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش دانش فنی در بهبود عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در گاوداری های صنعتی استان زنجان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش دانش فنی در بهبود عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در گاوداری های صنعتی استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش دانش فنی در بهبود عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در گاوداری های صنعتی استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش دانش فنی در بهبود عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در گاوداری های صنعتی استان زنجان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر دانش فنی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین ، حدود ۳۰ درصد از واحدهای پرورش گاو شیری استان زنجان انتخاب و بر اساس سطح دانش فنی مدیران به سه گروه مقطع تحصیلی راهنمایی (طبقه اول )، دیپلم (طبقه دوم ) و تحصیلات دانشگاهی (طبقه سوم ) تقسیم شدند . در این مطالعه ۲۰/۷ درصد مدیران واحدها دارای مدرک تحصیلی زیرسیکل، ۴۱/۴ درصد دیپلم و ۳۷/۹ درصد تحصیلات دانشگاهی داشتند. سپس با مراجعه به واحده ای انتخابی نسبت به تکمیل فرم های تهیه شده اقدام گردید . نتایج نشان داد که طبقه اول تا سوم به ترتیب ۴۷/۰۹ و ۷۲/۴۵ و ۸۳/۴۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت می کردند . استفاده از خدمات کارشناس دامپروری و دامپزشکی، تلقیح مصنوعی، ثبت مشخصات و رکورد گیری در واحدهای موجود، طبقه سوم بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است . واحدهای موجود در طبقه اول دارای تعداد دام کمتری نسبت به دو گروه دیگر بوده و از تعداد کارگر بیشتری بازای هر ۱۰۰ راس دام استفاده می کردند . در خصوص تجهیز واحد پرورشی به ادوات ساخت خوراک (آسیاب، میکسر و 😉 و مکانیزاسیون مشخص شد که طبقه اول در سطح پایین تری قرار داشته و با افزایش سطح دانش فنی درصد استفاده از مکانیزاسیون و تهیه خوراک در واحد نیز افزایش نشان داد. از نظر نحوه خوراک دهی نیز مشاهده گردید که با بالا رفتن دانش فنی، نسبت به استفاده از سیستم های جدید خوراک دهی (TMR و PMR) تمایل بیشتری دارند . در نهایت همه عوامل مذکور باعث بهبود عملکرد و افزایش تولید شیر گردید به طوری که میانگین تولید شیر در واحدهای مورد مطالعه از طبقه اول تا سوم به ترتیب ۱۸/۸۴ و ۲۳/۴۰ و ۲۸/۳۵ کیلوگرم در روز بود که از لحاظ آماری تفاوت معنی دار با همدیگر داشتند (۰۰۱>P). تعیین ظرفیت مناسب واحدهای دامداری با توجیه اقتصادی مطلوب از جمله چالش هایی است که بر اساس شرایط موجود بهتر است مورد بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.