مقاله بررسی نوع خاک و کاربرد آن در عملیات جاده سازی طرح جنگلداری سری هفت حوزهی ۳۸ غرب مازندران با استفاده از GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نوع خاک و کاربرد آن در عملیات جاده سازی طرح جنگلداری سری هفت حوزهی ۳۸ غرب مازندران با استفاده از GIS دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نوع خاک و کاربرد آن در عملیات جاده سازی طرح جنگلداری سری هفت حوزهی ۳۸ غرب مازندران با استفاده از GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوع خاک و کاربرد آن در عملیات جاده سازی طرح جنگلداری سری هفت حوزهی ۳۸ غرب مازندران با استفاده از GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نوع خاک و کاربرد آن در عملیات جاده سازی طرح جنگلداری سری هفت حوزهی ۳۸ غرب مازندران با استفاده از GIS :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

توسعه ی پایدار و اجرای بهینه ی طرح های جنگلداری مستلزم ایجاد ش بکه هایی از جاده های اصلی و فرعی می باشد . از طرفی احداث جاده در یک منطقهی جنگلی در واقع یک دخالت عمده در طبیعت دست نخورده و ناشناختهی جنگل بوده و منجر به بهم زدن تعادل طبیعی میشود. به همین خاطر شناخت و آگاهی از ویژگیهای زمین شناسی، شیب منطقه و خاک منطقهای که جاده از آن عبور های RR میکند از مهمترین عامل های مؤثر در اتخاذ تصمیم های مناسب به منظور کاهش هزینه های سنگین ساخت جاده و گزینش شیوه اصولی در نگهداری و نیز بازسازی راه های جنگلی میباشد. خاک عمده ترین مصالح ساختمانی راه های جنگلی بوده و در عین حال بس ر ت آن را تشکیل می دهد. به همین منظور در این بررسی بر پایه ی مسخصههای زمین شناسی، خاک شناسی، شیب، ارتفاع از سطح دریا و; با بهره گیری از قابلیت ها و امکانات GIS در منطقه ی جنگلداری سری هفت حوزه ی ۳۸ سردآبرود پرداخته شد و به واحدهای همگن از نظر شکل زمین تقسیم شدند. نتایج حاصل از تهیهی رقومی نقشهی خاک شناسی منطقه نشان داد که بیشترین و کمترین مساحت با مقادیر ۵۵/۶۸ و ۱۰ درصد کل سطح سری مورد مطالعه به ترتیب مربوط به مناطقی که دارای عمق خاک بیش از یک متر و عمق ۴۵-۴۰ سانتی متر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.