مقاله تاثیر اسید هیومیک بر اسانس و خصوصیات رویشی در ریحان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اسید هیومیک بر اسانس و خصوصیات رویشی در ریحان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسید هیومیک بر اسانس و خصوصیات رویشی در ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسید هیومیک بر اسانس و خصوصیات رویشی در ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسید هیومیک بر اسانس و خصوصیات رویشی در ریحان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

اسید هیومیک یکی از مواد ارگانیک است که امروزه مصرف آن با توجه به مزایای آن بالا رفته است از جمله سبب بهبود زهکش و هوای خاک سبب توسعه میکروارگانیزم ها سبب بالارفتن عملکرد و رشد گیاه و همچنین سبب کاهش مصرف کودهای دیگر می شود. این آزمایش در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. هدف از این آزمایش بررسی مقادیر مختلف اسید هیومیک بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی ریحان بود . تیمار های مورد آزمایش در پنج سطح شامل ۵=HA2 و ۲۵=HA1 و ۰=HA0 و ۱۰=HA3 و ۱۵=HA4 گرم در یک لیتر که به کرت های به ابعاد نیم مترمربع حین آبیاری در ۸ مرحله اعمال شد. این آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. بر طبق نتایج حاصل از این آزمایش بالاترین عملکرد، تعداد گره، بیومس، طول ریشه، وزن خشک و تر برگ مربوط به ی تمار H4 بود و کمترین مربوط به تیمار شاهد بود اما کلروفیل و اسانس تحت تاثیر مقادیر اسید هیومیک قرار نگرفت و تفاوت معنی داری باهم نداشتند . . بر طبق نتایج از این آزمایش و در محدوده غلظت های به کار رفته تیمار H4 از همه بهتر بود و اگر هدف تولید سبزی باشد نه و عملکرد اسانس برای ما مهم نباشد اسید هیومیک باعث بال رفتن عملکرد سبزی ریحان می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.