مقاله تاثیر اندازه قطعات گندم، مولتی آنزیم و تغذیه مرطوب بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اندازه قطعات گندم، مولتی آنزیم و تغذیه مرطوب بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اندازه قطعات گندم، مولتی آنزیم و تغذیه مرطوب بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اندازه قطعات گندم، مولتی آنزیم و تغذیه مرطوب بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اندازه قطعات گندم، مولتی آنزیم و تغذیه مرطوب بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر اندازه قطعات گندم، تغذیه خشک و مرطوب و مولتی آنزیم بر برخی پاسخ های ایمنی و اندام های لمفوئیدی جوجه های گوشتی بود. در این آزمایش از ۵۶۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ( ۳۰۸ ) در قالب آزمایش فاکتوریل ۲×۲×۲ بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۸ تیمار و ۵ تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایش شامل گندم کامل و خرد شده، استفاده و عدم استفاده از آنزیم و تغذیه خشک و مرطوب بود. جیره ها از سن ۴ تا ۴۴ روزگی در اختیار جوجه ها قرار گرفت . در سن ۱۰ روزگی جوجه ها علیه ویروس نیوکاسل، آنفاوآنزا واکسینه شدند. در سن ۲۶ روزگی نیز گلبول قرمز گوسفندی به ۳ قطعه جوجه از هر پن تزریق گردید و در سن ۳۱ روزگی خون گیری جهت تعیین تیتر آنتی بادی تولیدی علیه نیوکاسل، آنفلوآنزا و گلبول قرمز گوسفندی انجام گردید. در سن ۴۴ روزگی نیز وزن بورس فا ری بسیوس و طحال اندازه گیری و نسبت به وزن زنده محاسبه و بیان گردید. نتایج نشان داد است اد فه از گندم کامل و خرد شده، آنزیم و تغذیه مرطوب اثر معنی داری بر اندام لمفوئیدی جوجه های گوشتی نداشت. همچنین استفاده از گندم کامل و خرد شده، آنزیم و تغذیه مرطوب اثر معنی داری بر تیتر آنتی بادی تولیدی علیه ویروس نیوکاسل، آنفلوآنزا و گلبول قرمز گوسفندی نداشت. با توجه به نتایج این تحقیق استفاده از گندم کامل، آنزیم و تغذیه مرطوب تاثیر منفی بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.