کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه :

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ; پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

فصل اول
کلیات

مقدمه :
به طور کلی خواص متنوع پلاستیک ها سبب شده که آنها در تمام صنایع بدون استثنا کاربرد فراوانی داشته باشند و این کاربردها روز به روز بیشتر و متداولتر شده و در شرایط بهتری جایگزین مواد طبیعی می شوند .
می توان پیدایش محصولات جدید و نیز ایجاد گسترش فرهنگ استفاده از چنین پدیده ای را نتیجه مستقیم ورود پلاستیک به عرصه زندگی روزمره دانست که به دلیل خواص مناسب امکان استفاده از چنین وسایلی را برای همگان فراهم آورده است.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید فندک آشپزخانه

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

دلایل انتخاب طرح :
امروزه در کشور ما به دلیل رونق صنعت پتروشیمی، ساخت انواع کالای مصرفی و نهایی نیز با رشد روز افزونی روبرو است. به دلیل تولید اکثر پلاستیک های پر مصرف در داخل کشور امکان تولید محصولات نهایی از این موارد فراهم شده است. به نظر می رسد که با توجه به ضرورت عرفی استفاده از چنین وسیله ای و جای داشتن آن در فرهنگ مصرفی عده ای از افراد و طبقات جامعه میتوان به جای اقدام به ورود آن از کشورهای بیگانه و به هدر رفتن ارز مصرفی حاصل به برپایی واحد مشابه که به اندازه کافی دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد، مبادرت ورزید.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۹ نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
فندک
نام کالای مورد نظر فندک آشپزخانه می باشد و جزو کالاهای نهایی به حساب می آید . فندک وسیله ای است که برای تولید جرقه و شعله به کار برده می شود. کاربرد فندک عمدتا برای روشن کردن وسایل گازسوز و نفت سوز میباشد.

طبقه بندی محصول
طبقه بندی فندک از جهات گوناگون قابل انجام است ، از آن جمله نحوه عملکرد فندک می باشد . در این طبقه بندی فندک ها به دو دسته تقسیم میشوند که عبارتند از :
۱ برقی: این فندک ها به برق متناوب وصل می شود ، یعنی برای تولید جرقه از جریان برق استفاده میشود.
۲ سایشی: در این نوع فندک، نیروی مکانیکی عامل تولید جرقه می باشد، به این صورت که دو سطح که از جنس مخصوص می باشند با سرعت روی هم حرکت داده م یشوند و بنابراین جرقه تولید میشود.

 

براساس یک نوع طبقه بندی دیگر فندک به سه دسته تقسیم میشود که در زیر توضیح داده شده است.
۱ گرمایی: در این نوع از فندک ها نیروی برق به گرما تبدیل شده و عملا هیچگونه جرقه و شعله وجود ندارد ، مانند فندک اتومبیل . برخی از فندک هایی که در آشپزخانه به کار می رود به طور محدود از این نوع میباشند.

۲ جرقه ای: فندک جرقه ای در طبقه بندی فندک های آشپزخانه شرح داده میشود.
۳ شعله ای : فندک شعله ای در واقع وسیله ای است که پس از ایجاد جرقه، توسط منبع سوختی که در آن تعبیه شده، شعله را به وجود می آورد.

فندک های شعله ای خود به دو دسته تقسیم میشوند:
الف- گرمایی و سوخت : در این نوع فندک گرما توسط برق شهر و یا باتری یا دینام کوچکی که در داخل فندک تعبیه شده تولید و به همراه سوخت فندک شعله ایجاد میشود.
ب- جرقه ای و سوخت : در این نوع فندک، جر قه توسط برق، باتری یا عمل سایش ایجاد شده و باعث احتراق سوختی که در فندک قرار گرفته میشود و در نتیجه شعله به وجود می آید.
سوختهای به کار برده شده در فندکها عبارتند از الکل، بنزین، نفت، گاز. به عنوان نمونه می توان فندکهایی را که از سوختهای مایع استفاده میکنند، در نظر گرفت . در این فندک ها جرقه ابتدایی باعث بخار شدن سوخت مایعی که در فتیله قرار دارد شده و در نتیجه فتیله گرم شده و با جرقه های بعدی سوخت بخار شده، محترق میشود و شعله به وجود می آید. تقسیم بندی های فوق در حالت کلی می باشد و در حالت خاص که فندک آشپزخانه مد نظر می باشد ، این تقسیم بندی به صورت زیر در می آید.
۱ برقی : از این نوع فندک ها اصطلاحا به عنوان فندک هایی که قوس الکتریکی ایجاد می کنند یاد شده، ولی در واقع هیچگونه قوسی ایجاد نمیشود بلکه همان جرقه های متناوب است که در اثر جریان برق ایجاد میشود.
۲ گازی جرقه ای: این فندک در طبقه بندی شعله ای شرح داده شده است.
۳ جرقه ای : این نوع فندک فق ط جرقه تولید کرده و تولید جرقه به دو روش سایشی و دینامی می باشد . در روش سایش دو سطح زیر در اثر حرکت با سرعت، نسبت به یکدیگر باعث ایجاد جرقه می شوند . در روش دینامی در اثر فشار دادن دسته دینام تحریک شده و جرقه به وجود می آید . فندک های تفنگی و فشاری از این نوع میباشند.
توضیح این نکته در مورد فندکهای آشپزخانه برقی ضروری است که این فندکها جرقه متناوب را به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم از جریان برق به وجود می آورند . در حالت نخست جریان برق مستقیما باعث تولید جرقه می شود که در اصطلاح به این نوع فندک ، فندک جرقه الکتریکی با قوس می گویند. در حالت دوم که جریان حاصل شارژ خازن می باشد، برق در خازن ذخیره می شود و برق ذخیره شده در قسمت انتهایی تولید جرقه میکند.

 

مشخصات فنی محصول
درون فندک یک سیم پیچ جای دارد که بر روی لوله برنجی پیچیده شده و داخل لوله برنجی یک فنر وجود دارد که در بالای آن هسته آهنی قرار گرفته است . سیم پیچ آهن ربای فندک به صورت سری در مسیر میله و پایه قرار می گیرد و یک شاخه از جریان برق مستقیما به پایه متصل شده و ش اخه دیگر جریان برق نیز به صورت سری به سیم پیچ و فنر متصل می شود. زمانی که اتصال میله و پایه برقرار باشد و فندک را به جریان برق وصل کنیم، سیم پیچ آهنربا شده میله را به سمت پایین جذب می کند و در نتیجه در فاصله معینی بین پایه و میله جرقه ایجاد می شود. بلافاصله پس از جذب میله توسط سیم پیچ به سمت پایین جریان برق قطع شده و سیم پیچ خاصیت آهنربایی خود را از دست می دهد و میله آهنی توسط فنر با سختی مشخصی که به این منظور طراحی شده به سمت بالا رانده میشود. با تکرار این عمل جرقه های مکرری ایجاد میشود.

مشخصات فنی فندک از نظر جنس، استحکام و اجزا به شرح زیر است. دسته فندک از جنس پلاستیک می باشد. پلاستیک دسته بر اساس مرغوبیت کالای تولید شده می تواند از انواع مختلف در نظر گرفته شود . با توجه به اینکه نوع جنس پلاستیک تاثیری در فرایند تولید فندک ندارد، در شیفت های مختلف کاری میتوان از جنس های مختلف برای تولید دسته فندک استفاده نمود که البته این کار هم اکنون توسط کارخانجات یا کارگاههای تولید فندک صورت می گیرد و فندکهای تولید شده با جنس های مختلف و در نتیجه قیمت های مختلف عرضه میگردد.
از آنجایی که پوشش فلزی فندک نیرویی را تحمل نم یکند از ورق با ضخامت های مختلف برای تولید آن استفاده می شود. حتی در برخی تولیدات با توجه به شکل و جنس نمونه های مختلف به نظر می رسد که میتوان برای این قسمت از ورق های ضایعاتی استفاده نمود.

میله فلزی به کار رفته درون سیم پیچ باید خاصیت مگنت شوندگی داشته باشد، یعنی در میدان مغناطیسی جذب آهنربا شود و در عین حال خاصیت مغناطیس را در خود نگه ندارد که برای این منظور فولادهای ساختمانی مناسب به نظر میرسد.

از جهت فنی انتخاب ابعاد محدوده وسیعی را در بر می گیرد و تنها با توجه به اصول ارگونومی، دسته باید به گونه ای باشد که به راحتی در دست جای بگیرد . به همین دلیل است که در طراحی های مختلف، ابعاد متفاوت منظور میشود که از نظر فنی هیچ برتری و تفاوتی ندارد.

کلید باید در محلی قرار گیرد که دسترسی به آن راحت باشد . فاصله محل جرقه تا دسته پلاستیک باید به گونه ای باشد که به هنگ ام ایجاد جرقه و روشن شدن شعله به دست و نیز قسمت پلاستیکی فندک آسیبی وارد نشود. معمولا این فاصله در فندک های مختلف بین ۶ تا ۱۵ سانتیمتر متغیر است. بسته بندی مورد نظر برای این نوع فندکهای آشپزخانه به صورت قرار دادن در داخل طلق های پلاستیکی و مقواهای چاپ خورده رنگی که پشت طلق قرار میگیرد ، میباشد. از آنجایی که پوشش فلزی فندک نیرویی را تحمل نم یکند از ورق با ضخامت های مختلف برای تولید آن استفاده می شود. حتی در برخی تولیدات با توجه به شکل و جنس نمونه های مختلف به نظر می رسد که میتوان برای این قسمت از ورق های ضایعاتی استفاده نمود.

میله فلزی به کار رفته درون سیم پیچ باید خاصیت مگنت شوندگی داشته ب اشد، یعنی در میدان مغناطیسی جذب آهنربا شود و در عین حال خاصیت مغناطیس را در خود نگه ندارد که برای این منظور فولادهای ساختمانی مناسب به نظر میرسد. از جهت فنی انتخاب ابعاد محدوده وسیعی را در بر می گیرد و تنها با توجه به اصول ارگونومی، دسته باید به گونه ای باشد که به راحتی در دست جای بگیرد . به همین دلیل است که در طراحی های مختلف، ابعاد متفاوت منظور میشود که از نظر فنی هیچ برتری و تفاوتی ندارد.کلید باید در محلی قرار گیرد که دسترسی به آن راحت باشد . فاصله محل جرقه تا دسته پلاستیک باید به گونه ای باشد که به هنگ ام ایجاد جرقه و روشن شدن شعله به دست و نیز قسمت پلاستیکی فندک آسیبی وارد نشود. معمولا این فاصله در فندک های مختلف بین ۶ تا ۱۵ سانتیمتر متغیر است.

بسته بندی مورد نظر برای این نوع فندکهای آشپزخانه به صورت قرار دادن در داخل طلق های پلاستیکی و مقواهای چاپ خورده رنگی که پشت طلق قرار میگیرد ، میباشد.

کد محصول
محصول بررسی شده در این طرح فندک آشپزخانه با کد شناسایی کالا۳۶۹۹۱۲۴۱ می باشد. بر اساس سیستم طبقه بندی آیسیک، عدد ۳۶ مربوط به ساخت مبلمان ، ۳۶۹۹ مربوط به سایر مصنوعات طبقه بندی نشده در جای دیگر و ۳۶۹۹۱۲۴۱ شامل فندک اجاق گاز می باشد.

شماره تعرفه گمرکی
تعرفه گمرکی برای فندک سیگار و سایر فندک ها، حتی مکانیکی یا الکتریکی و اجزا و قطعات آنها غیر از سنگ و فتیله ۹۶۱۳ می باشد که شامل موارد زیر است.
۹۶۱۳ سایر فندکها

۹۶۱۳ اجزا و قطعات
۹۶۱۳ مربوط به فندکهای آشپزخانه می باشد که موضوع بحث این گزارش است.

شرایط واردات
حقوق ورودی برای فندکهای آشپرخانه برابر ۳۰ % و برای اجزا و قطعات برابر ۱۵ % می باشد. حقوق پایه طبق ماده ۲ قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم تو سعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، شامل حقوق گمرکی، مالیات، حق ثبت سفارش کالا، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد و معادل ۴% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود. به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود، حقوق ورودی اطلاق می شود.

بررسی و ارائه استاندارد ملی
تاکنون هیچگونه استاندارد ملی در رابطه با انواع مختلف فندک چه فندک آشپزخانه و چه انواع دیگر تدوین نشده است. در رابطه با استانداردهای جهانی نیز تنها استاندارد زیر وجود دارد.
ASTM F 400-87 : Standard Consumer Safety Specification For Lighters
و در رابطه با فندک های آشپزخانه به طور خاص استانداردی وجود ندارد.

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی محصول
پارامترهای مختلفی بر قیمت فروش محصول مؤثر هستند که در ادامه به شرح آنها پرداخته شده است.
۱ قیمت مواد اولیه مصرفی که یکی از مهمترین هزینه های متغیر تولید می باشد و نقش عمده ای را در تعیین قیمت تمام شده محصول دارد.
۲ منطقه جغرافیایی احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسی به منابع تامین مواد اولیه و کانون های مصرف محصول، هزینه ها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
۳ نوع تکنولوژی مورد استفاده از طریق تاثیر بر سرمایه گذاری ، کیفیت محصول تولیدی و میزان ضایعات بر قیمت فروش محصول مؤثر خواهد بود.
۴ هزینه نیروی انسانی مورد نیاز تاثیر مستقیم در هزینه های متغیر تولید و قیمت تمام شده محصول دارد.

۵ ظرفیت تولید واحد بر روی قیمت فروش محصول مؤثر است، به این ترتیب که افزایش ظرفیت تولید از طریق سرشکن نمودن هزینه های سربار باعث کاهش قیمت تمام شده محصول میگردد.

با توجه به نکات فوق ، قیمت فروش محصول تولید شده علاوه بر اینکه می بایست هزینه های تولید را تامین نماید، باید در حدی باشد که بتوان سهمی از بازار را به دست آورد. با توجه به استعلام قیمت انجام شده، انواع فندک های آشپزخانه از حدود ۲۵۰۰۰ ریال تا ۵۰۰۰۰ ریال بسته به اندازه و جنس مواد اولیه مصرفی در بازار به فروش می رسد.

توضیح موارد مصرف و کاربرد
اصولا در اکث ر خانه ها برای روشن کردن وسایل پخت و پز از کبریت یا فندک استفاده می شود . با توجه به اینکه فندک های برقی از لحاظ ایمنی خطر کمتری نسبت به کبریت دارند ، در حال حاضر بیشتر مورد توجه هستند. اما از ذکر این نکته نیز نباید غافل شد که در حال حاضر عمده اجاق گازهای تو لیدی دارای پیلوت میباشند و نیازی به فندک یا کبریت ندارند.

بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول
به عنوان کالای جایگزین برای فندک می توان کبریت را نام برد ولی به خاطر شعله مستقیم کبریت و خطرات ناشی از آتش سوزی در منزل و استفاده نامناسب از کبریت توسط کودکان و خطرات ناشی از آن، استفاده از فندکهای الکتریکی در آشپزخانه مناسب تر می باشد و همچنین به خاطر قیمت پایین تر و ایمنی بیشتر نسبت به فندک های مکانیکی که با سوخت کار می کنند و دارای شعله مستقیم می باشند، فندک های برقی مناسب تر میباشند.

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

به دلیل اینکه ارائه آمار تولید فندک های آشپزخانه در کشورهای مختلف مقدور نبوده است، آمار صادرات کشورهای عمده صادرکننده این محصول مد نظر قرار گرفته است و کشورهای عمده صادر کننده در جدول ۱ آورده شده اند.

همانطور که از جدول فوق پیداست، کشورهای آسیای شرقی مانند چین، سنگاپور، تا یوان و هن گ کنگ و کشورهای اروپایی مانند آلمان ، فرانسه و اسپانیا از تولید کنندگان عمده فندک های آشپزخانه در جهان به شمار میروند.

شرایط صادرات
صادرات فندک آشپزخانه از هرگونه تعهد و پیمان ارزی معاف می باشد. بر طبق قانون معافیت صادرات کالا ۱۳۷۹ ، صادرات کالا و خدمات از پرداخت هر ۲۷ گونه عوارض معاف است و هیچ یک از وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها، دستگاه های اجرایی، شهرداری ها و شوراهای محلی که بر طبق قوانین و مقررات حق وضع و اخذ عوارض را دارند، مجاز نیستند از کالاها و خدماتی که صادر می شوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر نمایند.

وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
در حال حاضر واحد تولید فندکهای آشپزخانه در دو واحد درکشور موجود است.

بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
در این بخش طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا جهت تولید انواع فندک آشپزخانه ذکر شده است.

همانطور که در جدول مشاهده می شود تنها یک واحد به اندازه ۵% پیشرفت داشته و مابقی واحد ها فقط مجوز از وزارت صنایع و معادن اخذ نموده اند.
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
۹۶۱۳ به کشور وارد میگردد. میزان واردات این نوع فندک در جدول فندکهای آشپزخانه با تعرفه ۸۰ نشان داده شده است

در نه ماه نخست سال ۱۳۸۶ معادل ۳۶۲ تن انواع فندک یکبار مصرف وارد کشور شده است . واردات سال ۸۶ عمدتا از کشورهای امارات متحده عربی) ۶۲ (%، چین) ۲۲ )%و ترکیه)۹ (%صورت گرفته است.

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بر اساس آمار دریافتی از وزارت صنایع در حال حاضر فندک آشپزخانه در کشور تولید می شود. با توجه به اینکه آمار واردات و صادرات برای سال ۱۳۸۶ موجود است ، برآورد مصرف فعلی برای سال ۱۳۸۶ انجام گرفته ۳ میلیون عدد فندک آشپزخانه در سه سال / است. متوسط واردات فندک یکبار مصرف در کشور تقریبا ۶ گذشته بوده است. ظرفیت موجود واحدهای تولید فندک آشپزخانه در حال حاضر ۱۲۰۰۰۰ عدد است که اگر فرض کنیم این واحدها با بهره ۵۰ % فعالیت نمایند، میزان تولید فندک آشپزخانه در کشور حدود ۳ میلیون عدد فندک آشپزخانه بوده / ۶۰۰۰۰ عدد میباشد. در نتیجه مصرف ظاهری در سال ۱۳۸۶ برابر ۶۶ است. اکثر مصرف فندک آشپزخانه در کشور از طریق واردات تامین میشود.
برای برآورد مصرف آتی فندک آشپزخانه در کشور باید به این نکته اذعان داشت که در حال حاضر اکثر اجاق گازهای تولیدی در کشور مجهز به شمع بوده و برای روشن کردن آنها نیازی به فندک نمیباشد.

در نتیجه به نظر میرسد که مصرف فندک آشپزخانه در کشور روند روبه رشدی نخواهد داشت و مصرف آتی نیز حداکثر به اندازه مصرف فعلی خواهد بود.

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم
۹۶۱۳ از کشور صادر میگردد. میزان صادرات این نوع فندک در / فندک های آشپزخانه با تعرفه ۸۰ جدول ۶ نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه میشود، در سالهای اخیر صادرات فندک آشپزخانه از ایران به مقدار ناچیز صورت گرفته است.

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بازار هدف به ب ازاری گویند که خارج از مرزهای یک کشور قرار داشته ولی هنوز به فعلیت نرسیده است، اما در صورت تدوین استراتژی صحیح بازار شناسی و بازاریابی بین المللی میتوان در آن بازارها نفوذ نمود.

امروزه که عرضه کالاها در بازارهای صادراتی در سطوح انبوهی صورت می گیرد، شناسایی و تعیین بازارهای هدف صادراتی و مشتریان خاص در بازارهای مذکور از اهمیت ویژه ای برخوردار است . امروزه به جهت آنکه شمار عرضه کنندگان کالاها و خدمات مشابه بسیار زیاد شده است، این امکان برای مشتریان فراهم شده که بتوانند کالاهای مورد نظر خویش را از میان انبوهی از کالاهای عرضه شده انتخاب نمایند . از این حیث صادر کنندگان در رقابتی شدید قرار گرفته اند و هر یک که بازاریابی مطلوب تری داشته باشند ، در واقع برنده خواهند شد. بر اساس نظریه های نوین تجارت بین الملل یکی از مراحل توسعه بازارهای صادراتی، مطالعه و تعیین راههای دسترسی به بازارهای هدف صادراتی است. در جدول ۷ آمار واردات جهانی فندکهای آشپزخانه در سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷ درمناطق مختلف جهان ارائه گردیده است.

 

در جدول ۸ امکان کسب بازار صادراتی و سهم بازار از فندک آشپزخانه برای مناطق و کشورهای مختلف بر اساس واردات ۲۰۰۷ ارائه گردیده است.

امکان کسب بازار صادراتی کشور از فندک آشپزخانه حدود ۷۰۴۵۵۸۸ عدد برآورد می گردد . در جدول ۹ جمع بندی نهایی بازار فندک آشپزخانه ارائه می گردد.

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور

روشهای ساخت فندک های آشپزخانه الکتریکی هرچند ممکن است به ظاهر اندکی متفاوت به نظر آیند، اما در عمل ممکن است تفاوت هایی در اشکال ظاهری وجود داشته باشد . به عنوان نمونه کلید فندک که می تواند به صورت فشاری و یا ماشه ای باشد و یا در مورد پوشش فلزی که به صورت استوانه ای یا منشوری می تواند باشد. در نهایت این موارد در پروسه تولید تاثیر به سزایی ندارد و تنها ممکن است از نظر ابعاد قالب مورد استفاده در بعضی مراحل تفاوتهایی وجود داشته باشد.

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تولید بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
۱- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
۲- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .
۳- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
۴- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .
۵- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
۱- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن ۱۸ سال تمام
– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

۲- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور
مدارک مورد نیاز:
۱- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
۲- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
۳- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
۴- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
۵- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

۶- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
۷- پوشه فنردار
۸- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

 

اصلاحیه جواز تاسیس :
۱- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
۲- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
۳- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
۴- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

۵- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
۱- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
۵- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
۶- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
۱- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
۴- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
۵- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
۶- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید محصولات فرفورژه نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، متد های نوین تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
تزریق پلاستیک بیشتر از هر فرایند دیگری در تولید محصولات ترموپلاستیک کاربرد دارد . بدین ترتیب به غیر از ساخت قسمتهای پلاستیکی محصول، دیگر قسمتها عمدتا از خارج کارخانه خریداری و مونتاژ میگردد .
بدیهی است که با توجه به سقف تعریف شده سرمایه گذاری در واحدهای صنایع کوچک طراحی یک سیستم صد درصد اتوماتیک و یا پی ریزی واحدی که ساخت تمامی قطعات را مد نظر داشته باشد، غیر ممکن بوده و تنها در مرحله ساخت قطعات پلاستیکی می توان بر اتوماسیون دستگاهها و سیستم های کنترلی تاکید کرد . در هر صورت روش کاربردی تمامی واحدهای مشابه تلفیقی ار ساخت قطعات پلاستیکی و مونتاژ آنها در قسمت های مربوط میباشد.
رشد و تکامل صنایع جهان تا حدود زیادی مرهون رقابت بین واحدهای صنعتی می باشد . در این راستا هر واحد صنعتی با اف زایش کیفیت محصولات خود سعی در کسب سهم بیشتری از بازار دارد و این روند به مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشد کیفی جوامع صنعتی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.