مقاله استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه چای کوهی Stachys Lavandolifolia جمع‌آوری شده از منطقه سواد کوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه چای کوهی Stachys Lavandolifolia جمع‌آوری شده از منطقه سواد کوه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه چای کوهی Stachys Lavandolifolia جمع‌آوری شده از منطقه سواد کوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه چای کوهی Stachys Lavandolifolia جمع‌آوری شده از منطقه سواد کوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه چای کوهی Stachys Lavandolifolia جمع‌آوری شده از منطقه سواد کوه :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

چای کوهی با نام علمی (Stachys lavandulifolia از تیره کلازیاسه و متعلق به خانواده بنا می‌باشد . عصاره بخش هوایی گیاه در طب سنتی ایران در درمان عفونت، آسمان و بیماری‌های التهابی به خصوص دو ماتریس استفاده می‌شود. همچنین این گیاه هم قدیم که از بدن اضطراب، ناراحتی‌های گوارشی، تومورهای ژنیتال و زخم‌های کانسرها نیز مؤثر می‌باشد. هدف: شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گونه .Stachys lavandulifolia روش بررسی: در این بررسی بخش‌های هوایی گیاه در مرحله گل‌دهی از منطقه سواد کوه جمع‌آوری گردید و پس از خشک شدن در دمای محیط آزمایشگاه، قصص آن روش تقطیر با آن تهیه گردید. تجزیه و شناسایی ترکیب‌های تشکیل دهنده احساس با دستگاه کروموتوگراف گازی GC و کروموتوگراف گازی متصل شده با طیف سنج جرمی GC/MS با محاصره شاخص‌های بازتولید مطالعه طیف های جرمی صورت گرفت. یافته‌ها: از میان ۶۷ ترکیب شناسایی شده که ۱۹/۹۴ در صد اسانس را تشکیل می‌دهد ترکیب‌های Hexadecanoic acid با ( ۳۹/۱۰در صد ) و Bicyclogermacrene با ( ۷۰/۳ در صد ) بیشتر میزان را به خود اختصاص می‌دهد. نتیجه‌گیری: مقایسه نتایج حاصل از این تحقیق در خصوص آنالیز اسانس گونه (Stachys lavandulifolia) با نتایج سایر محققین نشان می‌دهد که میزان اسانس و ترکیبات موجود در نمونه‌های مورد بررسی متفاوت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.