مقاله بررسی تغییرات ساختار پوشش گیاهی در مناطق تحت تیمار قرق و چرا ک(مطالعه موردی: مراتع ارتفاعات کجور نوشهری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات ساختار پوشش گیاهی در مناطق تحت تیمار قرق و چرا ک(مطالعه موردی: مراتع ارتفاعات کجور نوشهری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات ساختار پوشش گیاهی در مناطق تحت تیمار قرق و چرا ک(مطالعه موردی: مراتع ارتفاعات کجور نوشهری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات ساختار پوشش گیاهی در مناطق تحت تیمار قرق و چرا ک(مطالعه موردی: مراتع ارتفاعات کجور نوشهری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات ساختار پوشش گیاهی در مناطق تحت تیمار قرق و چرا ک(مطالعه موردی: مراتع ارتفاعات کجور نوشهری) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

مطالعه تغییرات ساختاری سیاسی تحت شرایط چه غیر مداوم و حفاظت از چراغ با توجه به ضرورت آن در مدیریت آتی و برنامه‌ریزی برای احیای رویشگاه یه مرتعی، همچنین تفکیک اثر راهکارهای مدیریت از عوامل اقلیمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این بررسی تاثیر هشت‌ساله قرق ، در پویای پوشش گیاهی مراتع ارتفاعات کجور نوشهر مورد بررسی قرار گرفت. دیوارهای مورد مطالعه شامل دو منطقه هم‌جوار، قرق سرخ گراز و مرد تحت چرای ولیگ بن که از لحاظ اقلیم و خاک شناس کاملاً یکسان هستند می‌باشد. جهت مطالعه و مقایسه پارامترهای پوشش گیاهی در هر مقطع با استفاده از روش سیستماتیک تصادفی چهار ترانسکت ۵۰ متری دو تا در جهت شیب و دو تا عمود بر جهت شیب مستقر گردیدند. در هر ترانسکت پارامترهای پوشش گیاهی در ۱۰ پلات یک متر مربعی برآورد شد. برای مقایسه در صد پوشش تاجی، تولید، متوسط فرم‌های رویشی در ترکیب گیاهی دو مقطع از آزمون تی تست استفاده شد . میزان تاج پوشش و تولید مقطع قرق ۵/۲ پاس برابر مقطع تحت چرا بود که میزان این اختلاف از لحاظ آماری در سطح ۹۹% معنی‌دار شد. همچنین میزان متوسط همه فرم‌های رویشی دررق بیشتر از منطقه تحت چرا محاسبه شد که میزان این اختلاف فقط برای فورب و گراس چند سال در صد ۹۹% من بیدار بود. گونه‌های کلاس I و II نیز در مقطع قرق میزان بیشتری را به‌خود اختصاص دادند اما گونه‌های کلاس III در منطقه تحت چرا بیشتر بود. وضعیت مسکن نیز در عرصه تحت چرا فقیر و در قرق ارزیابی شده است. نتایج نشان داد حذف کوتاه‌مدت دام در منطقه نیمه مرطوب فرصت زاد آوری گونه‌هایی که تحت فشار چرای دام بوده‌اند و مجال حضور نداشتند را فراهم آورد به است و روند تغییرات پوشش گیاهی در این مناطق خود بوده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.