مقاله بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بربرخی خصوصیات اقتصادی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بربرخی خصوصیات اقتصادی جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بربرخی خصوصیات اقتصادی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بربرخی خصوصیات اقتصادی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بربرخی خصوصیات اقتصادی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

برای بررسی اثرات کشت محتویات سکوم بر روی مصرف خوراک، ا فزایش وزن و ضریب تبدیل در دوره آغازین پرورش (۲۱-۰ روزگی ) آزمایشی طراحی شد که در آن ۱۴۴ قطعه جوجه گوشتی در یک طرح کاملا تصادفی در سه تیمار که هرکدام دارای چهار تکرار بودند قرار گرفتند . کشت محتویات سکوم به آب آَشامیدنی جوجه ها اضافه شد . تیمارهای مورد استفاده شامل آب آشامیدنی بدون کشت محتویات سکوم (تیمار شاهد) ، آب آشامیدنی دارای ۲۵ میلی لیتردر لیتر کشت محتویات سکوم و آب آشامیدنی دارای ۵ میلی لیتردر لیتر کشت محتویات سکوم بودند. نتایج حاصل از آنالیز واریانس نشان داد که افزایش وزن در روز به طور معنی داری زیاد شده است اما مصرف خوراک و ضریب تبدیل به طور معنی داری تحت تاثیر قرار نگرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.