مقاله اثر یخبندان خاک بر پیاز زعفران در استان خراسا ن رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر یخبندان خاک بر پیاز زعفران در استان خراسا ن رضوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر یخبندان خاک بر پیاز زعفران در استان خراسا ن رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر یخبندان خاک بر پیاز زعفران در استان خراسا ن رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر یخبندان خاک بر پیاز زعفران در استان خراسا ن رضوی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق دمای یخبندان در عمق کشت پیاز زعفران طی دوره آماری ۲۰۰۹-۱۹۹۲ مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی نوسانات دما در منطقه کشت پیاز ( اعماق ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتری) نشان میدهد شدیدترین یخبندان در سطح و عمق خاک در ماههای ژانویه و فوریه و در مناطقی که ارتفاع بالاتر و اقلیم سردتری بوده اند اتفاق افتاده که بیشتر مناطق شمالی و مرکزی می باشد و هر چه به جنوب و غرب نزدیک میشویم از شدت آن کاسته میشود. همچنین پیاز زعفران می تواند دمای ۵/۱- را با تعداد روز حداکثر ۸/۱۶ تحمل می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.