مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی۶ رقم میوه انگور در مرحله رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی۶ رقم میوه انگور در مرحله رسیدن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی۶ رقم میوه انگور در مرحله رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی۶ رقم میوه انگور در مرحله رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی۶ رقم میوه انگور در مرحله رسیدن :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این پژوهک به منوور بررسی برخی از مهمترین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه ۶رقم انگور در مرحله رسید در قالب طرح کاملا تصادفی با۴ تکرار انجام شد. خصوصیات فیزیکی شامل وز میوه حجم طول قطر میوه وز بذر درصد وز بذر به وز میوه حجم بذر درصد حجم بذر به حجم میوه و تعداد بذر در هر میوه و خصوصیات شیمیایی شامل مواد جامد محلول درجه pH ویتامین ث اسیدیته قابل تیتراسیو و شاخ طعم میوه اندازه گیری شد. نتایج نشا داد که رقم صاحأی نیشابور با میانگین ۳/۴۷ گرم و ۳/۲۷ سانتیمتر مکعب بیشترین و رقم کشمشی درگزی با میانگین ۱/۵۷ گرم و ۱/۴۲ سانتیمتر مکعب کمترین وز و حجم میوه را به خود اختصاص دادند. رقم امیر ازوم رضائیه بیشترین ۴۰میلی گرم و کشمشی درگزی کمترین ۱۲ میلی گرم وز بذر را داشتند. بیشترین تعداد بذر در میوه رقم ریک بابا مشهد ۲/۷۵ عدد و کمترین تعداد را رقم کشمشی درگزی ۱/۹۳ عدد دارا بود. همچنین نتایج نشا داد که بیشترین میزا مواد جامد محلول ۲۱درصد در رقم تأرزه رضائیه و کمترین میزان ۱۲درصد رقم ریک بابا مشهد مشاهده شد. رقم صاحأی نیشابور بیشترین ۱۰/۵۶ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه رقم امیر ازوم رضائیه کمترین ۱/۷۶ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر آب میوه میزا ویتامین ث را به خود اختصاص دادند. در مجموع رقم صاحأی نیشابور بر سایر ارقام برتری قابل توجهی داشته و توسعه کشت و استفاده از این رقم در برنامه های اصلاحی آینده توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.