مقاله اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

کشمش محصول فرآیند یافته ی مهم انگور است که امروزه در سطح وسیعی در ایران تولید می شود. در این پژوهش مقایسه ای بین ظرفیت آنتی اکسیدانتی و محتوای فنلی کشمش های تهیه شده به روش های مختلف صورت گرفته است. در این راستا از باغات انگور رقم بیدانه سفید، نمونه هایی تهیه و به آزمایشگاه منتقل شد. کشمش های تهیه شده شامل: آفتاب خشک، سایه خشک و کشمش های تیزابی سرد و گرم با غلظت های مختلف تیزابی ۵ و ۱۰ و ۲۰ و ۴۰ گرم در لیتر کربنات پتاسیم ( جمعاً به تعداد ۱۰ تیمار) بودند. نتایج نشان داد که روش تهیه کشمش تاثیر مهمی در محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانتی آنها دارد. بیشترین میزان این ترکیبات در کشمش های تیزابی گرم دیده شد که پس از آن کشمش های تیزابی سرد قرار داشتند. به طور کلی کشمش های تیزابی نسبت به انواع دیگر کشمش محتوای ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانتی بالاتری را نشان دادند. میزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانتی کشمش آفتاب خشک نیز به طور معنی داری بیشتر از کشمش سایه خشک بود. به نظر می رسد سرعت بالاتر خشک شدن در حفظ محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانتی کشمش های حاصل از روش های مختلف فرآوری، حائز اهمیت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.