مقاله اثر کود مرغی و آنیون ست بر رشد و نمو، عملکرد و زودرسی پیاز (Allium cepa L.) رقم پریماورا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کود مرغی و آنیون ست بر رشد و نمو، عملکرد و زودرسی پیاز (Allium cepa L.) رقم پریماورا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کود مرغی و آنیون ست بر رشد و نمو، عملکرد و زودرسی پیاز (Allium cepa L.) رقم پریماورا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود مرغی و آنیون ست بر رشد و نمو، عملکرد و زودرسی پیاز (Allium cepa L.) رقم پریماورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کود مرغی و آنیون ست بر رشد و نمو، عملکرد و زودرسی پیاز (Allium cepa L.) رقم پریماورا :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کشت پاییزه (طرح استمرار) در جیرفت بخش عمده ای از پیاز کشور را تامین می کند و از آنجائیکه بازار پیاز همواره با نوسانات شدید قیمت مواجه است، وعمدتا پیازهای که زودتر تولید می شوند قیمت بیشتری دارند، آزمایشی به منظور بررسی اثر منبع گیاهی (آنیون ست ونشا) وکود مرغی بر رشد ونمو، عملکرد وزود رسی پیاز در منطقه جیرفت به صورت آزمایش فاکتوریل با دو فاکتور کود مرغی (در دوسطح، ۰ و ۱۰ تن در هکتار) ومنبع گیاهی (در دوسطح، ست و نشا) در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که اثر کود مرغی بر اکثر صفات اندازه گیری شده معنی دار است و باعث افزایش محصول وزود رسی آن می گردد. کاربرد توام کود مرغی با آنیون ست و نشا به ترتیب باعث افزایش ۳۹ و ۴۴ درصدی محصول نسبت به تیمار بدون کود گردید. همچنین مشخص شد که آنیون ست جهت افزایش عملکرد و زودرسی محصول مؤثرتر از نشا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.