مقاله اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino’


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino’ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino’  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسید های آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino’ :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تولید محصولات کشاورزی حرفه ای بسیار حساس و مرتبط با کیفیت و عملکرد بهتر می باشد، که این دو عامل باعث سودآوری بیشتر در این حرفه میشوند. آمینواسیدها در مقدار ضروری برای افزایش عملکرد و بطورکلی افزایش کیفیت در محصولات کشاورزی مورد نیاز هستند. یکی از این محصولات کشاورزی که اهمیت تجاری دارد گل ژربرا (Gerbera jamesonni L.) می باشد. تولیدکنندگان این محصول به منظور افزایش کیفیت و کمیت گل، راهکارهایی را ارئه دادند که البته عاری از ایجاد مشکلات زیست محیطی نبوده اند. به دنبال این تحقیقات اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسیدهای آمینه روی خصوصیات مورفولوژیک و عمر پس از برداشت رقم ‘Saltino’ مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه تحلیل آماری داده ها توسط نرم افزار SAS انجام شد و میانگین ها در سطح ۵ درصد با یکدیگر مقایسه شدند . نتایج نشان داد که پاشش اسیدآمینه در غلظت های ۰/۲۵ و ۰/۵ می تواند میزان گلدهی، طول ساقه گلدهنده، قطر گل، وزن تر و خشک ساقه گل دهنده را بطور معنی داری افزایش دهد. همچنین محلول پاشی اسیدآمینه در غلظت ۰/۷۵ توانست عمر پس از برداشت گل ها را به میزان معنی داری افزایش دهد. در صورتی که این غلظت بر سایر ویژگی های اندازه گیری شده اثر منفی داشته است. با توجه به نتایج استفاده از این ترکیب آمینواسیدی برای این محصول توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.