مقاله نقش اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات ناشی از تنش خشکی از طریق تاثیر بر پارامترهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه سیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات ناشی از تنش خشکی از طریق تاثیر بر پارامترهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه سیر دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات ناشی از تنش خشکی از طریق تاثیر بر پارامترهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات ناشی از تنش خشکی از طریق تاثیر بر پارامترهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات ناشی از تنش خشکی از طریق تاثیر بر پارامترهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در گیاه سیر :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

خشکی یکی از مشکلات محیطی جدی برای بقا گیاهان در دنیا می باشد. ترکیباتی که قادر به کاهش اثر خسارات ناشی از انواع تنش ها از جمله خشکی باشند از اهمیت خاصی برخوردارند. در این تحقیق اثرات اسید سالیسیلیک (۰ و ۰/۱ و ۰/۵ میلی مولار) و تنش کم آبی (آبیاری معمولی و کاهش ۴۰ % آبیاری)، بر رشد و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی سیر مطالعه گردید. نتایج نشان داد که تنش خشکی باعث کاهش وزن خشک اندام هوایی و کاهش وزن سیرچه گردید. همچنین در شرایط تنش مقدار کلروفیل ،b،a کلروفیل کل و کاروتنوئید کاهش نشان دادند. در حالیکه تیمار گیاهان با اسید سالیسیلیک در هر دو غلظت باعث افزایش معنی دار این پارامترها در مقایسه با گیاهان کنترل گردید. علاوه بر این غلظت ۰/۵ میلی مولار اسید سالیسیلیک باعث افزایش محتوای آنتوسیانین در برگ گیاهان تحت تنش گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تنش خشکی ۵۲ در صد نشت یونی در گیاهان مورد آزمایش را افزایش داد اما اسید سالیسیلیک از طریق افزایش در آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی از جمله آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها نقش مؤثری در کاهش نشت یونی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.