مقاله نقش زئولیت و مرحله برداشت بر بازده اسانس و برخی ویژگی های کمی مرزنجوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش زئولیت و مرحله برداشت بر بازده اسانس و برخی ویژگی های کمی مرزنجوش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش زئولیت و مرحله برداشت بر بازده اسانس و برخی ویژگی های کمی مرزنجوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش زئولیت و مرحله برداشت بر بازده اسانس و برخی ویژگی های کمی مرزنجوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش زئولیت و مرحله برداشت بر بازده اسانس و برخی ویژگی های کمی مرزنجوش :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بررسی سیستم های تغذیه ای مختلف، برای تولید گیاهان دارویی با کمیت و کیفیت بالا و تعیین بهترین مرحله برداشت برای دست یابی به کشاورزی پایدار و استفاده صحیح از منابع آلی، بیولوژیک و شیمیایی ضروری است. بدین منظور پژوهشی در آزمایشات فاکتوریل با طرح اسپلیت پلات در زمان با ۴ تکرار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش سطح زئولیت و پس از مرحله گلدهی، ارتفاع بوته، وزن خشک اندام هوایی، تعداد شاخساره، تعداد برگ و مقدار اسانس افزایش می یابد. بیشترین ارتفاع و وزن خشک در سطح ۷/۵% زئولیت حاصل شد. بیشترین تعداد برگ در سطوح ۵ و ۷/۵% زئولیت در مرحله دوم برداشت مشاهده شد. بیشترین تعداد شاخساره در اثر متقابل زمان×رقم مربوط به مرحله دوم برداشت و رقم ماجورانا بود. تا قبل از گلدهی رقم ماجورانا رقم برتر از لحاظ اسانس بوده ولی با افزایش رشد گیاه و پس از گلدهی رقم ولگار حاوی اسانس بیشتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.