مقاله درجه بالای مقاومت در برخی ارقام جو کشور به قارچ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درجه بالای مقاومت در برخی ارقام جو کشور به قارچ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درجه بالای مقاومت در برخی ارقام جو کشور به قارچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درجه بالای مقاومت در برخی ارقام جو کشور به قارچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درجه بالای مقاومت در برخی ارقام جو کشور به قارچ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این بررسی چند رقم جو ایرانی که در مناطق مختلف کشور کشته می‌شوند در برابر قارچ عامل سفیدک سطحی ( جدایه ای از گرگان) Blumeria graminis f.sp. hordei ارزیابی شدند. غربال گری ارقام روی برگ‌های اول بریده شده یاخته‌های با یک هفته سن در محیط Water agar ج در صد شامل ۲۰ میلی‌گرم در لیتر بنزیمیدازول انجام شد. پنج کنیدی Bgh در هر میلی متر مربع روی برگ‌ها پاشیده شده. یک هفته پس از آلوده سازی، تعداد کلنی رشد یافته در سطح ۲،۵ سانتی‌متر مربع ترک‌ها در زمینه استریو میکروسکوپ شماره شد. تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها اختلاف معنی داری در نرخ حساسیت به بیماری در مقایسه بین ارقام جو در مقابل قارچ Bgh نشان داد. رقم ۱۲ Mb در صد خیلی حساس، معتدل ۳۲ حساس ، ارقام ترکمن، صحرا و Productive نسبتاً مقاوم ارزیابی شدند. رقم دشت در صد بالایی به بیماری سفیدک سطحی مقاوم بود. نتایج بررسی تعاملات ارقام جو ۴۸ ساعت پس از آلودگی نشان داد جواب‌های مرگ سریع سلولی و تشکیل پاپیل در ارقام مقاوم در مقایسه با رقم حساس افزایش معنی‌داری یافت . این بررسی در طی سال‌های ۱۳۸۹-۹۰ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.