مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های چند گونه گیاهی شامل رازیانه (Foenicolum vulgare)، زیره سیاه (Corum carvi)، آویشن (Thymus vulgaris) ، و نعناع فلفلی (Mentha piperita)، علیه کپک خاکستری (Botrytis cinerea) و پوسیدگی نرم (Rhizopus stolonifer) توت فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت . اسانس رازیانه علیه قارچ R.stolonifer در غلظت بیشتر از lit/lit600 و اسانس زیره سیاه علیه قارچ B.cinerea در غلظت lit/lit400 به طور کامل از رشد کلونی قارچ در محیط کشت حاوی PDA جلوگیری کردند. مقایسه آماری میانگین ها نشان داد که با افزایش غلظت اسانس های گیاهی، فعالیت ضد قارچی آنها بر علیه هر دو کلونی قارچ افزایش می یابد. به طوری که رازیانه با ۷۶/۲۹ درصد و زیره سیاه با ۷۴/۸۵ درصد بیشترین درصد بازدارندگی رشد قارچ به ترتیب علیه رایزوپوس و بوتریتیس را دارا بودند. درصد جوانه زنی اسپور قارچ نیز در محیط کشت حاوی اسانس رازیانه و زیره سیاه کمترین و در محیط کشت حاوی آویشن بیشترین مقدار بود. طبق نتایج به دست آمده از آنالیز GC و GC/MS نشان داده شد که ترکیب غالب اسانس زیره سیاه کومین آلدهید و اسانس رازیانه آنتول بوده که این ترکیبات دارای فعالیت ضد قارچی فوق العاده ای می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.