مقاله محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محلولپاشی کائولین راهکاری نو برای کاهش آفتاب سوختگی سطحی میوه در باغات سیب :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آثار سوء دماهای بالا در فصل تابستان در اکثر باغات سیب استان فارس به ویژه باغات متراکم روی پایه های پاکوتاه به طور چشمگیری قابل مشاهده است. برای کاهش این آثار سوء یک راهکار جدید و امید بخش محلول پاشی برخی مواد بازتابنده نور از جمله رس کائولین، بر روی تاج درختان م یباشد. برای این منظور در یک باغ متراکم سیب با پایه MM106 و رقم گلدن دلیشز یک آزمایش در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار (غلظت کائولین ۰ و ۲ و ۴ و ۶ درصد) و چهار تکرار انجام شد. تعداد ۱۰۰ میوه از سمت رو به آفتاب درختان به صورت تصادفی برداشت شد و درصد آفتا ب سوختگی و برخی شاخص های کمی و کیفی میوه بلافاصله پس از برداشت و همچنین بعد از ۵ ماه انبار داری ارزیابی شد . از نرم افزار آماری SAS برای آنالیز داده استفاده شد. نتایج نشان داد که تیمار کائولین ب هطور قابل توجهی درصد آفتاب سوختگی را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داد. برخی از شاخص های کمی میوه (وزن، طول و قطر میوه) نیز تحت تأثیر تیمار کائولین قرار گرفت و این شاخص ها یک روند منطقی افزایشی با افزایش غلظت کائولین نشان دادند. تیمار کائولین بر شاخ صهای کیفی میوه شامل سفتی بافت، TSS، رنگ زمینه، رنگ سطحی و زنگار زدگی سطحی تأثیر معنی داری نداشت. اندازه گیری برخی شاخص های کمی و کیفی میوه پس از ۵ ماه نگهداری، نشان داد که کائولین ب هطور معنی داری درصد از دست دادن آب میو هها در انبار را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داد، اما کائولین تأثیر معنی داری بر سایر شاخص ها بعد از انبار داری نداشت . برخی از صفات اندازه گیری شده همبستگی های قابل توجهی با همدیگر داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.