مقاله مطالعه اثر ایندول بوتیریک اسید بر رشد و عملکرد سوخ و میزان ماده مؤثره آلیسین در سیر تحت شرایط کم آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر ایندول بوتیریک اسید بر رشد و عملکرد سوخ و میزان ماده مؤثره آلیسین در سیر تحت شرایط کم آبی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر ایندول بوتیریک اسید بر رشد و عملکرد سوخ و میزان ماده مؤثره آلیسین در سیر تحت شرایط کم آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر ایندول بوتیریک اسید بر رشد و عملکرد سوخ و میزان ماده مؤثره آلیسین در سیر تحت شرایط کم آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر ایندول بوتیریک اسید بر رشد و عملکرد سوخ و میزان ماده مؤثره آلیسین در سیر تحت شرایط کم آبی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

تنش خشکی مهمترین عاملی است که در بیشتر مراحل رشد گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک باعث محدودیت در رشد و دستیابی به عملکرد بالا میگردد. گیاه سیر یکی از مهمترین محصولات خانواده پیاز به شمار میرود و وجود خواص متعدد دارویی و مزه خاص سیر سبب استفاده از آن در جوامع مختلف گردیده است. در این تحقیق، تاثیر مصرف ایندول ۳ – بوتریک اسید (IBA) در دو سطح ( ۰ و ۱۰۰ پیپیام) بصورت محلولپاشی در ۳۰ روز پس از کاشت بر رشد و میزان ماده مؤثره آلیسین در گیاه سیر تحت شرایط تنش خشکی (آبیاری معمول و کاهش ۴۰ درصدی آبیاری)، در منطقه جیرفت، به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار مطالعه گردید. نتایج نشان داد که تنش خشکی باعث کاهش معنیدار عملکرد پیاز، وزن تر بوته و وزن تر ریشه گردید، ولی تاثیر معنیداری بر درصد آلیسین نداشت. در مقابل IBA در شرایط عدم تنش خشکی باعث افزایش معنیدار کلیه پارامترهای اندازه گیری شده گردید، ولی تحت شرایط تنش خشکی IBA تاثیر چندانی بر افزایش عملکرد محصول نداشت. در شرایط عدم تنش، IBA به ترتیب باعث افزایش ۳۰ و ۱۹ و ۲۵ درصدی وزن تر بوته، عملکرد پیاز و مقدار آلیسین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.