مقاله مدیریت مراتع نبمه استپی استان آذربایجان غربی با بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه Koeleria cristata


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت مراتع نبمه استپی استان آذربایجان غربی با بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه Koeleria cristata دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت مراتع نبمه استپی استان آذربایجان غربی با بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه Koeleria cristata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت مراتع نبمه استپی استان آذربایجان غربی با بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه Koeleria cristata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت مراتع نبمه استپی استان آذربایجان غربی با بررسی تغییرات تولید و مصرف گونه Koeleria cristata :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هر یک از گونه های مرتعی در ماه های فصل چرا و سال های مختلف تولید معینی دارد. دام چرنده نیز در هر مقطع از فصول چرا وسالهای مختلف مقدار علوفه معینی مصرف میکند که برحسب شرایط و نژادهای مختلف متفاوت میباشود. بودون شوناخت خصوصیات تولیدی گیاهان و میزان مصرف علوفه یک مرتع در طول دوره چرا، برنامه ریزی و مدیریت مرتع و دام مقدور نمی باشد به منظور بررسی خصوصیات رویشی و تولیدی و میزان مصرف علوفه گیاه Koeleria cristata درمراحل مختلف فنولوژی توسط دام، طرح حاضر به مدت چهار سال در مراتع منطقه قره باغ ارومیه به اجرا گذاشته شد. بدین منظور با شروع فصول چورا و ورود دام به مرتع، میزان علوفه باقیمانده گونه از چرای دام، تا زمان خروج دام از مرتع با فواصل یک ماهوه برداشوت شوده و از تفاضول آن از تولید در داخل قطعه محصور، میزان مصرف از گونه تعیین می شود. سرانجام به منظوور تواثیر سوال هوای موورد مطالعوه و مواه هوای برداشت بر تولید و مصرف گونه تحت بررسی در منطقه مورد مطالعه، اعداد و ارقام حاصل مورد تجزیه و تحلیل قورار گرفوت. نتوایج تجزیه واریانس مرکب دادهها نشان داد که بین سالهای مختلف به لحاظ تولید و مصرف این گیاه اختلاف معنوی داری وجوود نودارد اما بین ماههای مختلف به لحاظ آماری تفاوت معنی داری وجود دارد بطوریکه بیشترین تولید در ماه اول و بیشترین مصورف در ماه دوم و سوم صورت گرفته است لذا بطورکلی چنین می توان بیان کرد که مصرف این گونه بیشتر تابع مقدار تولید آن بوده اسوت و عوامل محیطی نیز در مصرف آن نقش چشمگیری نداشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.