مقاله مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در این مطالعه مقدار برخی از ترکیبات فنلی پوست، مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت دو رقم بومی و دو رقم وارداتی سیب ایران پرورش یافته در منطقه کرج اندازه گیری شد. رقم ‘شیخ احمد ’دارای بیشترین مقدار کلروژنیک اسید بود. بیشترین مقدار فلاونوئیدهای کاتچین و فلوریدزین به ترتیب در رقم های ‘ولثی شیرین’و ‘جین هاردی’ اندازه گیری شد. پوست رقم ‘جین هاردی’ دارای بیشترین مقدار کوئرستین ۳-گالاکتوزید و س یانیدین ۳-گالاکتوزید (آنتوسیانین ) بود . پوست و گوشت رقم ‘جین هاردی’و ‘شیخ احمد’به ترتیب دارای بیشترین و کمترین مقدار فنل کل بودند. بطور کلی، پوست هر چهار رقم مورد بررسی، غنی از انواع ترکیبات فنلی بویژه فلاونوئیدها بود. به همین ترتیب، پوست سیب دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به گوشت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.