مقاله مطالعه کلونهای موز مقاوم شده به شوری از طریق آبیاری با آب با EC های مختلف در شرایط مزرعه (رقم والری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه کلونهای موز مقاوم شده به شوری از طریق آبیاری با آب با EC های مختلف در شرایط مزرعه (رقم والری) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه کلونهای موز مقاوم شده به شوری از طریق آبیاری با آب با EC های مختلف در شرایط مزرعه (رقم والری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه کلونهای موز مقاوم شده به شوری از طریق آبیاری با آب با EC های مختلف در شرایط مزرعه (رقم والری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه کلونهای موز مقاوم شده به شوری از طریق آبیاری با آب با EC های مختلف در شرایط مزرعه (رقم والری) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی کلون های موز (رقم والری) مقاوم شده به شوری در شرایط مزرعه، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تیمار شامل غلظتهای نمک دارای ۱/۳ و ۲/۵۶ و ۴/۸ گرم در لیتر کلرید سدیم کهEC آنها به ترتیب برابر ۲ و ۴ و ۶ می باشد و در سه تکرارکه هر تکرار شامل ۳ اصله پاجوش حاصل از تکثیر مزرعه ای کلونهای حاصل از فاز آزمایشگاهی و شاهد (بدون تیمار های پرتودهی ومحلول نمک ) در ایستگاه تحقیقات گیاهان گرمسیری باهوکلات انجام شد. در نهایت صفات کمی نهال ها اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که بوته ها در اثر آبیاری با آبی که EC ان برابر با ۶ دسی زیمنس بر متر بود؛ همه از بین رفتند. همچنین اختلاف معنی داری بین تعداد پاجوش در هر بوته موز در دو تیمار دیگر وجود داشت. بیشترین تعداد پاجوش تولیدی مربوط به تیمار اول وکمترین تعداد پاجوش تولیدی مربوط به تیمار دوم بود . درصد گیرایی در بین دو تیمار دارای اختلاف بسیار معنی داری است، به طوری که تیمار اول با ۲=EC با درصد گیرایی ۸۲/۶% دارای بالاترین درصد گیرایی و تیمار دوم با EC برابر با ۷۰/۴% پایین ترین درصد گیرایی را به خود اختصاص داده است. همچنین اختلاف بسیار معنی داری بین وزن خوشه برای تیمارهای مختلف وجود داشت. نتایج آماری نشان می دهد که تیمار اول از لحاظ وزن، طول خوشه ، طول، وزن و قطر میوه و تعداد میوه در هر خوشه از تیمار دیگر برتراست. بیشترین تعداد پنجه در هر خوشه مربوط به تیمار اول وکمترین تعداد پنجه در خوشه مربوط به تیمار دوم می باشد. از نظر تعداد میوه در هر خوشه بیشترین آن مربوط به تیمار اول وکمترین آن مربوط به تیمار دوم می باشد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که آبیاری پاجوشهای موز با آبی که EC آن کمتر از دو دسی زیمنس بر متر باشد مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.