مقاله معرفی سیب گوشت قرمز ایرانی جهت ورود به صنعت فرآوری سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی سیب گوشت قرمز ایرانی جهت ورود به صنعت فرآوری سیب دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی سیب گوشت قرمز ایرانی جهت ورود به صنعت فرآوری سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی سیب گوشت قرمز ایرانی جهت ورود به صنعت فرآوری سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی سیب گوشت قرمز ایرانی جهت ورود به صنعت فرآوری سیب :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

سیب گوشت قرمز ایرانی یکی از گون ههای ارزشمند سرزمینمان است که تاکنون توجه خاصی به آن نشده است . این سیب دارای ویژگی بارز و مهم وجود آنتوسیانین در کورتکس است که برتری آن را نسبت به سایر ارقام هم به سبب جذابیت ظاهری و هم خواص درمانی آنتوسیانین شامل جلوگیری از بیماری های قلبی، سرطان و دیابت آشکار می سازد . لذا در این پژوهش به بررسی صفات و ویژگ یهای مطلوب این میوه جهت صنعت کمپو تسازی و سایر صنایع فر آوری سیب پرداخته شده است. از آنجا که ایران دارای تنوع ژنتیکی بالایی برای سیب است و اقلیم مناسب برای پرورش این محصول را داراست، ورود چنین ارقامی به بازار صادرات، ارتقا دهنده جایگاه صادرات ایران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.