مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه آنغوزه تلخ برداشت شده از مراتع لارستان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه آنغوزه تلخ برداشت شده از مراتع لارستان فارس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه آنغوزه تلخ برداشت شده از مراتع لارستان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه آنغوزه تلخ برداشت شده از مراتع لارستان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه آنغوزه تلخ برداشت شده از مراتع لارستان فارس :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گیاه آنیوزه Ferula assa- foetida یکی از گونه های آندمیک جن فرولا در ایران است. صمغ آنیووزه اثور ضد تشن ، قاعده آور و ضد کرم دارد و در معالجه بیماری های با منشا عصوبی، دسوتگاه تنفسوی، اسپاسوم حنجوره، آسوم ودستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن به کار می رود. آنیوزه دارای دو نوع تلخ و شیرین است. هدف از این مطالعه بررسی اجزای تشکیل دهنده اسان صمغ آنیوزه تلخ بود. در این مطالعه اسان صمغ آنیوزه تلوخ برداشت شده از منطقه لارستان فارس در بهار ۱۳۸۹ توسط تکنیک های GC و GC/MS آنالیز گردیود. نتوای بوه دست آمده نشان می دهد، این اسان حاوی بیش از ۳۶ ترکیب (معادل تقریبا ۹۵/۹۴ درصد)است . ترکیبات اصلی اسان عبارت بودند از بیس (۱-متیل پروپیل دی سولفید) (۲۹/۶۸%) زد-۱-پروپنیل سیس -بوتیل دی سولفید (۱۹/۳۴%) و ۱-پروپنیل سی بوتیول دی سوولفید (۱۵/۷۳%) آلفوا پینن (۸/۱۵%) زد- بتا- اوسیمن (۶/۰۹%) ۱۰-اپی گاما – ایودسمل (۳/۹۹%)، ۴-اپی- سیس- دهیدروآگاروفوران(۳/۱۱%).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.