مقاله مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa) از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa) از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa) از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa) از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa) از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور تعیین مناسبترین رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) HC لحاظ خصوصیات کمی و کیفی برای حفظ راندمان تولید و جلوگیری از کاهش عملکرد با استفاده از شیوه های نوین کشت و کار و تولید همراه با کنترل ازت و سایر آلوده کننده ها، پژوهشی در سال های ۸۹-۱۳۸۸ در استان خوزستان به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی صورت گرفت. در این پژوهش تیمارها شامل ارقام پیاز (رقم بهبهان، رامهرمز و پریماورا) و در ۳ تکرار انجام گرفت. صفاتی از قبیل عملکرد، تاریخ تشکیل سوخ، وزن متوسط سوخ، قطر سوخ، درصد ماده خشک سوخ، درصد کل مواد جامد محلول سوخ و درصد سوخهای دو قلو مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها با استفاده از نرم افزار MSTATC تجزیه آماری شده و با آزمون دانکن مقایسه میانگین ها صورت گرفت. نتایج نشان دادکه قطر متوسط سوخ ، وزن متوسط سوخ و عملکرد در رقم پریماورا بیشتر از رامهرمز و بهبهان بود. درصد ماده خشک و درصد مواد جامد محلول در رقم بهبهان بیشتر از سایر ارقام بوده و به همین دلیل دوام انبارداری در این رقم بیشتر است. تاریخ تشکیل سوخ در رقم پریماورا ، بهبهان و رامهرمز به ترتیب ۲۲ اسفندماه، ۱۹ فروردین ماه و ۲۱ فروردین ماه می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.