مقاله تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ارقام انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ارقام انگور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ارقام انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ارقام انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ارقام انگور :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی مقاومت ارقام مختلف انگور به سطوح مختلف شوری و ارائه پیشنهادی برای استفاده از مناسب ترین ارقام تحت شرایط شور انجام گردیده است.آزمایش به صورت فاکتوریل (۴×۶) در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با ۴ تکرار به اجرا درآمد. تنش شوری در ۴ سطح صفر و ۳۰ و ۶۰ و ۹۰ میلی مول در لیتر نمک کلرید سدیم همراه محلول غذاییروی شش رقم انگور شامل عسگری، ریش بابا سفید، یاقوتی سفید، شاهانی، سیاه و کشمشی قرمز قزوین اعمال گردید. نتایج نشان داد با افزایش سطح شوری میزان شاخص کلروفیل فلورسانس به طور معنی داری کاهش و درصد نشت یونی برگ افزایش یافت. پایین ترین میزان شاخص ها به ترتیب مربوط به ارقام سیاه و کشمشی قرمز قزوین بود. شوری همچنین سبب افزایش میزان پرولین برگ شد که رقم سیاه بالاترین میزان و ارقام یاقوتی سفید و عسگری پایین ترین میزان پرولین را داشتند.اثرمتقابل معنی داری از نظر میزان کلروفیل فلورسانس و پرولین بین رقم و شوری در سطح احتمال ۱ درصد وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.