مقاله تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (Allium cepa L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (Allium cepa L.) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (Allium cepa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (Allium cepa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (Allium cepa L.) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور تعیین زمان مناسب برداشت بذر پیاز قرمز آذر شهر بر اساس مراحل نموی آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار در چهار تکرار اجرا شد. پیاز های مادری ۱۵ آبان ۱۳۸۸ کشت شد و بذور در مراحل زمانی ۵% و ۵۰% و ۸۰% شکافتن کپسول ها برداشت شد. کیفیت بذر با استفاده از آزمون های سرعت جوانه زنی و رشد گیاهچه ارزیابی گردید. نتایج نشان داد بین تیمارها از نظر سرعت جوانه زنی، میانگین مدت جوانه زنی، مدت زمان لازم برای ۵۰ % جوانه زنی (GT50) ، وزن ۱۰۰۰ دانه، وزن تر و خشک ساقه چه، وزن تر ریشه چه، طول ساقه چه و ریشه چه اختلاف معنی داری وجود دارد. بذور برداشت شده در مرحله ۵% بالاترین سرعت جوانه زنی، کمترین مدت جوانه زنی، GT50 و بیشترین طول ساقه چه و ریشه چه را داشتند. وزن ۱۰۰۰ دانه هم در مرحله ۸۰ % از همه بیشتر بود وزن تر ساقه چه در مرحله ۵% و ۵۰ % به اتفاق بیشترین میزان بود. وزن خشک ساقه چه در مرحله ۵۰ % از همه بالاتر بود. در مرحله ۵% و ۸۰ % گیاهچه های رشد کرده از وزن تر ریشه چه بیشتری برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.