مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن وتراکم بوته برخواص زراعی و کاهش بولتینگ پیازخوراکی درکشت پاییزه منطقه شهداد کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن وتراکم بوته برخواص زراعی و کاهش بولتینگ پیازخوراکی درکشت پاییزه منطقه شهداد کرمان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن وتراکم بوته برخواص زراعی و کاهش بولتینگ پیازخوراکی درکشت پاییزه منطقه شهداد کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن وتراکم بوته برخواص زراعی و کاهش بولتینگ پیازخوراکی درکشت پاییزه منطقه شهداد کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن وتراکم بوته برخواص زراعی و کاهش بولتینگ پیازخوراکی درکشت پاییزه منطقه شهداد کرمان :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

به منظوربررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و تعیین میزان مطلوب ان و انتخاب مناسب ترین تراکم بوته پیاز درکشت پاییزه آزمایشی بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درمنطقه شهداد کرمان درسال ۱۳۸۸ انجام شد سطوح مختلف نیتروژن شامل ۴سطح ۰و۹۰و۱۸۰و۲۷۰ کیلوگرم نیتروژن خالص درهکتار و تراکم بوته در۴سطح شامل ۴۵۰و۵۵۰و۶۵۰و۷۵۰ هزاربوته درهکتار درنظر گرفته شد کشت به صورت نشایی و رقم پیاز مورد استفاده پریماورا بود نتایج نشان داد اثرسطوح نیتروژن برعملکرد درصد بولتینگ قطرطوقه ارتفاع بوته و وزن سوخ درسطح آماری ۱درصد معنی دار و اثرتراکم بوته برعملکرد درصد بولتینگ قطرطوقه و وزن سوخ درسطح ۱درصد و برارتفاع بوته درسطح ۵درصد و همچنین اثرمتقابل هردو عامل بروزن سوخ درسطح ۱درصد و برقطرطوقه درسطح ۵درصد معنی دار و برسایرصفات مورد بررسی غیرمعنی دار گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.