مقاله تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبار داری و خواص کیفی میوه شلیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبار داری و خواص کیفی میوه شلیل دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبار داری و خواص کیفی میوه شلیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبار داری و خواص کیفی میوه شلیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبار داری و خواص کیفی میوه شلیل :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

هدف ازاین تحقیق بررسی اثرات پوشش ژل آلوئه ورا بر روی خواص کیفی و میزان ویتأمین ث میوه شلیل رقم مغان در دمای ۲۰ درجه بود میوه ها در ژل آلوئه ورا با غلضت های ۲۰% و ۲۵% و ۳۳% و نیز آب مقطر (شاهد) به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شدند و ارزیابی در ۳۰ روز پس از شروع انبارداری صورت گرفت. صفات مورد بررسی شامل مواد جامد قابل حل (TSS) ، اسیدیته کل pH ،(TA) آب میوه، سفتی و میزان اسیداسکوربیک بودند. نتایج حاصله نشان داد کاربرد ژل آلوئه ورا به طور معنی داری باعث حفظ pH میوه های تیمار شده طی دوره انبارداری گردید. همچنین کاربرد سطوح مختلف ژل آلوئه ورا باعث حفظ و افزایش بهتر اسکوربیک اسید در مقایسه با شاهد شد ولی تاثیر سطوح مختلف ژل روی صفات سفتی،مواد جامد قابل حل و اسیدیته کل در سطح ۵ درصد معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.