مقاله تأثیر منگنز و شوری در محیط کشت پرلیت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر منگنز و شوری در محیط کشت پرلیت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر منگنز و شوری در محیط کشت پرلیت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر منگنز و شوری در محیط کشت پرلیت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر منگنز و شوری در محیط کشت پرلیت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور تأثیر منگنز و شوری(کلرید سدیم) بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پسته، آزمایش گلخانه ای با دو تیمار شوری و منگنز در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار در محیط کشت پرلیت انجام گردید. نتایج نشان داد، با افزایش شوری، فعالیت آنزیم SOD کاهش معنیداری یافت، لیکن با کاربرد منگنز فعالیت این آنزیم بیش از ۳۷ درصد افزایش پیدا نمود. همچنین با افزایش شوری به ۳۰۰ میلیمولار، غلظت کلروفیل کل، b ، a و کارتنوئیدها به ترتیب ۵۲ و ۳۶ و ۵۱ و ۴۸ درصد کاهش و با افزایش منگنز به ۳۵/۴۹ میکرومولار به ترتیب ۲۲ و ۲۶ و ۴۴ و ۳۸ درصد افزایش معنی داری حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.