مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این پژوهش در باغ پسته ایستگاه تحقیقات پسته فیضآباد در خراسان رضوی به مدت چهار سال ۱۳۸۸-۱۳۸۵ روی درختان چهار ساله اجرا شد. در اجرای آن از طرح اسپلیت پلات در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار(هر تکرار شامل یک درخت) استفاده شد. از شش رقم پسته بادامی فیضآباد، سرخس، برگسیاه ، دانشمندی، کلهقوچی و اکبری به عنوان پایه و دو رقم اکبری و برگسیاه به عنوان پیوندک استفاده گردید. آنالیز مرکب دادهها نشان داد اثر سال بر مقادیر عناصر فسفر، پتاسیم، آهن، منگنز، مس و کلسیم، معنیدار بود. رقم اکبری پیوند شده روی پایه بادامی فیضآباد نسبت به سایر پایهها دارای بالاترین مقدار پتاسیم ( ۱/۵۶ درصد) بود. پایه کلهقوچی با ۱۹۸/۷ پیپیام و پایه دانشمندی با ۱۵۹/۳ پیپیام به ترتیب دارای بیشترین و کمترین تأثیر در مقدار آهن برگ بودند. مقادیر عناصر مس، کلسیم و منگنز برگ در سطح ۵ درصد بین پایهها اختلاف معنیداری وجود داشت. رقم اکبری در هر دو مورد پایه و پیوندک دارای بیشترین مقدار کلسیم بود. در مجموع ارقام اکبری، برگ سیاه و بادامی فیضآباد به عنوان بهترین پایهها در جذب عناصر غذایی معرفی شدند و رقم اکبری در سطح بالاتری نسبت به رقم(پیوندک) برگ سیاه قرار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.