مقاله تجزیه کلاستر حوز ههای مختلف سی بکاری منطقه ارومیه بر مبنای خصوصیات کیفی میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه کلاستر حوز ههای مختلف سی بکاری منطقه ارومیه بر مبنای خصوصیات کیفی میوه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه کلاستر حوز ههای مختلف سی بکاری منطقه ارومیه بر مبنای خصوصیات کیفی میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه کلاستر حوز ههای مختلف سی بکاری منطقه ارومیه بر مبنای خصوصیات کیفی میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه کلاستر حوز ههای مختلف سی بکاری منطقه ارومیه بر مبنای خصوصیات کیفی میوه :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

مکان یابی مناطق مستعد تولید سیب برخوردار از ویژگی های طبیعی نظیر درجه بالای حاصلخیزی خاک، ارتفاع زیاد از سطح دریا، اقلیم خشک و آفتابی، تراکم پایین آفات و بیماریها و حداکثر کیفیت میوه بدون نیاز به استفاده از مواد شیمیایی اهمیت زیادی در تولید سیب ارگانیک دارد. حوزه های سیب کاری ارومیه در دامنه وسیعی از اراضی واقع در دشت ها، کوهپایه ها، ارتفاعات و اقلیم ها واقع شد هاند و کیفیت و کمیت میوه سیب بسته به عوامل اقلیمی از حوز ه ای به حوز ه ای دیگر متفاوت است. در این تحقیق (۱۳۸۸-۱۳۸۷) ، در مجموع ۴۴ نمونه تصادفی میوه از باغات سیب رقم گلدن د لیشز در هر یک از حوزه های ۱۱ گانه سیب کاری (از هر حوزه چهار باغ هم سن و سال) جمع آوری و پس از انتقال به آزمایشگاه خصوصیات کیفی میوه شامل متوسط وزن میوه، میزان سفتی میوه، میزان قند، اسیدیته و باقیمانده نیترات انداز هگیری و داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. بر اساس نتایج، ب هاستثنای باقیمانده نیترات و متوسط وزن میوه در مابقی صفات تفاوت معنی داری بین ۱۱ حوزه سیب کاری مشاهده گردید. تجزیه کلاستر حوزه های سیب کاری ارومیه با توجه به متغیرهای کیفی میوه انداز هگیری شده شامل بریکس (قند)، اسیدیته، سفتی و رنگ میوه حوزه های سیب کاری ارومیه را به دو کلاستر تقسیم نمود. در کلاستر کوچکتر سه حوزه سرو ، سیلوانا و مرگور قرار دارند و مابقی حوز هها در کلاستر بزرگ جای گرفتند . در این کلاستر دو حوزه بالانج و نازلو از تشابه زیادی به کلاستر اول برخوردارند. در کل، پنج حوزه شامل سرو ، سیلوانا، مرگور، بالانج و نازلوی علیا بدلیل تولید بهترین کیفیت میوه از تناسب بالایی برای تولید سیب ارگانیک برخوردارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.