مقاله تاثیرتیمار قبل ازبرداشت سالیسیلیک اسید برعمرانباری و برخی ویژگیهای کیفی میوه زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرتیمار قبل ازبرداشت سالیسیلیک اسید برعمرانباری و برخی ویژگیهای کیفی میوه زردآلو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرتیمار قبل ازبرداشت سالیسیلیک اسید برعمرانباری و برخی ویژگیهای کیفی میوه زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرتیمار قبل ازبرداشت سالیسیلیک اسید برعمرانباری و برخی ویژگیهای کیفی میوه زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرتیمار قبل ازبرداشت سالیسیلیک اسید برعمرانباری و برخی ویژگیهای کیفی میوه زردآلو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

اثرغلظت ها مختلف سالیسیلیک اسید برعمر نگهداری میوه زردآلو درقالب فاکتوریل برپایه طرح کاملا تصادفی و درسه تکرار انجام شد میوه های زردآلو سه هفته قبل ازبلوغ تجاری با محلول سالیسیلیک اسید با غلظت های ۱و۲و۳و۴ میل یمولار محلول پاشی شدند بعد ازبرداشت بسته بندی و به دمای ۴درجه منتقل شدند عمرپس ازبرداشت میوه های زردآلو با کاربرد سالیسیلیک اسید به طور معنی داری درتمام میوه ها افزایش یافت این ماده ازنرم شدن بافت میوه درطی دوره نگهداری جلوگیری نمود درطی این دوره اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های روند افزایشی و PH آب میوه روند کاهش داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.