مقاله تاثیرسطوح مختلف شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر آهن، مس سدیم و پتاسیم درعدسLens culinaris Medik


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرسطوح مختلف شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر آهن، مس سدیم و پتاسیم درعدسLens culinaris Medik دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرسطوح مختلف شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر آهن، مس سدیم و پتاسیم درعدسLens culinaris Medik  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرسطوح مختلف شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر آهن، مس سدیم و پتاسیم درعدسLens culinaris Medik،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرسطوح مختلف شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر آهن، مس سدیم و پتاسیم درعدسLens culinaris Medik :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شوری یکی از مهمترین مشکلات مناطق خشک و نیمه خشک دنیا است ازاین رو یافتن گیاهانی مقاوم به شوری می تواند راهی مناسب درجهت افزایش بهره وری ازآبهای شور باشد وجود یونهای سدیم کلرونظایر آن بهمقدار زیاد منجر به بهم خوردن تعادل جذب عناصر غذایی موجوددرمحلول خاک شده و نهایتا انتقال سایرعناصر ضروری مانند کلسیم پتاسیم و منیزیم از خاک به گیاه مختل شود بدین منظور ازمایشی جهت بررسی اثرات شوری و فسفربرمیزان جذب عناصر اهن مس سدیم و پتاسیم بصورت طرح فاکتوریل درقالب طرح بلوک کاملا تصادفی انجام شد نتایج حاصل از بررسی تیمارها نشان داد که فسفرسبب افزایش میزان جذب عناصر آهن مس سدیم و پتاسیم درسطح ۵۰ میل یگرم می شود شوری درسطح ۳۰۰۰ میلی گرم نیز سبب افزایش جذب عناصر آهن مس و سدیم و پتاسیم درگیاه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.