مقاله تأثیر میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم هاشم تحت تأثیر سطوح مختلف کود فسفر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم هاشم تحت تأثیر سطوح مختلف کود فسفر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم هاشم تحت تأثیر سطوح مختلف کود فسفر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم هاشم تحت تأثیر سطوح مختلف کود فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود رقم هاشم تحت تأثیر سطوح مختلف کود فسفر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منوور مطالعه تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور ۲ در سطوح مختلف فسفر بر نشود رقم هاشم آزمایشی در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در قالب اسپلیت پلات فاکتوریل با طرح پایه بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود انجام شد. فاکتور اصلی در سه سطح ۰،۲۵،۵۰ کیلوگرم در هکتار کود سوپرفسفات تریپل و فاکتورهای فرعی شامل دو سطح عدم تلقریح و تلقیح میکوریزا Glomus intraradices و دو سطح عدم تلقریح و تلقریح برارور ۲- بودند. ۱۱۸ روز پرس از کاشت عملکرد و اجزای عملکرد مورد بررسی واقع شد. نتایج حاصله نشان داد افزایک فسفر خاک عملکررد بیولوژیک و عملکرد دانه را به طرز معنی داری افزایش داد و میکوریزا نیز عملکرد بیولوژیک وز صد دانه و تعداد غلاف را به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایک داد. اثر متقابل فسفر و میکروریزا تنهرا برر تعداد غلاف و تعداد دانه در غلاف معنی دار بود. اثر باکتری حل کننده صفات نیز برر هیچ یرک از صفات مورد بررسی معنی دار نبود. همچنین اثر متقابل سه گانه فاکتورهای مورد آزمایش بر روی تعداد غلاف معنی دار شد. نتایج این بررسی نشا داد که استفاده از تلقیح میکوریزا توانسته در صفاتی مانند عملکررد بیولوژیرک عملکرد دانه و وز صد دانه معادل استفاده از ۵۰ کیلروگرم کرود شریمیایی سوپرفسرفات تر یپرل عملکررد داشته باشد. بنابراین با توجه به نتایج می توان بیا نمود که تلقیح میکروریزا مری تواند بره عنوان یرک جایگزین مناسب کود شیمیایی فسفاته در زراعت نشود پیشنهاد گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.