مقاله اثراسموپرایمینگ برمولفه های جوانه زنی و مرحله گیاهچه ای گوجه فرنگی دردماهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثراسموپرایمینگ برمولفه های جوانه زنی و مرحله گیاهچه ای گوجه فرنگی دردماهای مختلف دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثراسموپرایمینگ برمولفه های جوانه زنی و مرحله گیاهچه ای گوجه فرنگی دردماهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثراسموپرایمینگ برمولفه های جوانه زنی و مرحله گیاهچه ای گوجه فرنگی دردماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثراسموپرایمینگ برمولفه های جوانه زنی و مرحله گیاهچه ای گوجه فرنگی دردماهای مختلف :

تعداد صفحات:۲۸

چکیده:

به منظور بررسی اثرپرایمینگ برخصوصیات مرحله جوانه زنی و گیاهچه ای گوجه فرنگی این پژوهش درازمایشگاه فیزیولوژی گیاهی دانشگاه آزاداسلامی واحد نیشابور طی سال ۹۰-۸۹ اجرا شد بدین منظور بذور گوجه فرنگی رقم موبیل تولید داخل و وارداتی هلندی با نیترات پتاسیم پرایم شدندسپس خصوصیات جوانه زنی درمحیط پتری دیش و خصوصیات گیاهچه ای درمحیط گلدان دراطاقک رشد دردماهای ۱۰و۱۴و۱۸ درجه سانتیگراد دردوآزمایش جداگانه مورد بررسی قرارگرفتند صفات مورد بررسی مرحله جوانه زنی درصد سرعت آغاز و خاتمه جوانه زنی وزن تروخشک ریشه چه و ساقه چه طول ریشه و ساقه چه و درمرحله گیاهچه ای تعدادروز تا سبز شدن تعداد و درصد بذرسبز شده وزن تروخشک ریشه و ساقه و طول ریشه و ساقه بودند هرآزمایش بصورت فاکتوریل باچهارتیمار درقالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا شد نتایج ازمایش نشان داد پرایمنیگ میانگین درصد جوانه زنی را دردمای ۱۴ درجه سانتیگراد افزایش داد ولی دردو دمای دیگر باعث کاهش درصد جوانه زنی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.