مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بمنظور بررسی اثرروشهای مختلف پرایمینگ بربرخی ضاخیهای جوانه زنی بذرماریتیغال ۱ رقم اهواز تحت شرایط تنش شوری ازمیاش فاکتوریل دو عاملی برپایه طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار درسال ۸۹ درآزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد انجام گرفت عامل اول ۵سطح شوری شامل شاهد ۵و۱۰و۱۵و۲۰ دسی زیمنس برمتر ناشی ازنمک NaCl و عامل دوم ۵ سطح پرایمینگ شامل شاهد بذورپرایم نشده هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ با محللوهای KCl ، KNO3 KH2PO4 پا تانسیل اسمزی ۱۲- بار بود صفات مورد بررسی شامل طول ریشه چه و ساقه چه درصد و سرعت جوانه زنی بودند نتایج نشان داد اثراصلی شوری و پرایمینگ برتمامی صفات مورد مطالعه درسطح ۱درصد معنیدار شد و اثرمتقاب ل شوری و پرایمینگ تنها بردرصد و سرعت جوانه زنی معنی دار شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.