مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرغلظت های مختلف NaCl برصفات جوانه زنی بذررقم اهواز ماریتیغالSylibum marianum و اثرپرایمینگ برالقای مقاومت به شوری NaCl :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
بمنظور بررسی اثرروشهای مختلف پرایمینگ بربرخی ضاخیهای جوانه زنی بذرماریتیغال ۱ رقم اهواز تحت شرایط تنش شوری ازمیاش فاکتوریل دو عاملی برپایه طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار درسال ۸۹ درآزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد انجام گرفت عامل اول ۵سطح شوری شامل شاهد ۵و۱۰و۱۵و۲۰ دسی زیمنس برمتر ناشی ازنمک NaCl و عامل دوم ۵ سطح پرایمینگ شامل شاهد بذورپرایم نشده هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ با محللوهای KCl ، KNO3 KH2PO4 پا تانسیل اسمزی ۱۲- بار بود صفات مورد بررسی شامل طول ریشه چه و ساقه چه درصد و سرعت جوانه زنی بودند نتایج نشان داد اثراصلی شوری و پرایمینگ برتمامی صفات مورد مطالعه درسطح ۱درصد معنیدار شد و اثرمتقاب ل شوری و پرایمینگ تنها بردرصد و سرعت جوانه زنی معنی دار شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.