مقاله تاثیرمدت انبارداری و دمای انباربرخصوصیات کیفی میوه کنارهندیZiziphus mauritina Lam CV. ‘Seb
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرمدت انبارداری و دمای انباربرخصوصیات کیفی میوه کنارهندیZiziphus mauritina Lam CV. ‘Seb دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرمدت انبارداری و دمای انباربرخصوصیات کیفی میوه کنارهندیZiziphus mauritina Lam CV. ‘Seb کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمدت انبارداری و دمای انباربرخصوصیات کیفی میوه کنارهندیZiziphus mauritina Lam CV. ‘Seb،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرمدت انبارداری و دمای انباربرخصوصیات کیفی میوه کنارهندیZiziphus mauritina Lam CV. ‘Seb :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
درآزمایش حاضر اثرات دماهای مختلف انبار طی یک دوره بیست روزه انبارمانی برکیفیت میوه کنارهندی مورد بررسی قرارگرفت آزمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی دردماهای ۵و۱۰و۱۸درجه سانتی گراد و مدت زمان ۵و۱۰و۱۵و۲۰ روز پس ازبرداشت طرح ریزی گردید مقایسه میانگین ها درسطح ۵درصد آزمون دانکن انجام شد شاخصهای کیفی میوه شامل استحکام بافت ویتامین ث درصد آلودگی و درصد کاهش وزن میوه درطول دوره انبارداری اندازه گیری گردید نتایج نشان داد دمای انبار برعمر پس از برداشت میوه و صفات کیفی آن شامل ویتامین ث استحکام بافت کاهش وزن درصدآلودگی و کیفیت ظاهری تاثیر گذاشته و بهترین دمای برای انبارداری میوه کنار و حفظ صفات کیفی ان ۵ درجه سانتیگراد می باشد همچنین مشخص شد با افزایش مدت زمان انبارداری ازاستحکام بافت میوه و وزن میوه کاسته شد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.