مقاله تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه ۱۲ رقم انگور استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه ۱۲ رقم انگور استان فارس دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه ۱۲ رقم انگور استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه ۱۲ رقم انگور استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه ۱۲ رقم انگور استان فارس :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

انگور به علت داشتن منابع سرشار از ترکیبات فنولی از قبیل آنتوسیانین و فلاونوئیدها مورد توجه است. آنتی اکسیدان ها، ویتأمین ها، املاح معدنی و آنزیم هایی هستند که سلول ها و بافت های بدن را در برابر اثرات زیان بار رادیکال های آزاد محافظت می کنند. ارزش پتانسیلی آنتی اکسیدان ها، پژوهشگران را وادار به جستجوی ترکیب های طبیعی با فعالیت آنتی اکسیدانی بالا و سمیت کم نموده است. بنابراین، به منظور تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، مقدار فنول، آنتوسیانین و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ۱۲ رقم انگور استان فارس شامل: یاقوتی، ریش بابا و رجبی (منطقه زرقان)، عسلی، سیاه شیراز، ریش بابا و عسکری (منطقه میمند)، کشمشی بوانات، عسکری، سیاه شیراز و ریش بابا (منطقه سعادت شهر) پژوهشی در سال ۱۳۸۹ در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز طراحی و اجرا گردید. نتایج نشان داد که رقم سیاه شیراز (میمند) دارای بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی ( ۸۵ %)، فنول (۱۷۴mg/L) و آنتوسیانین (۴۹۸mg/L) بود و در مقابل رقم عسلی دارای کمترین مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی ( ۱۹ %) و ارقام ریش بابا (به ترتیب سعادت شهر و میمند) دارای کمترین میزان فنول می باشند و کمترین میزان آنتوسیانین هم (۱۳ mg/L) در رقم کشمشی بوانات (سعادت شهر) بود. همچنین همبستگی بالایی بین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و فنول (۰/۷۸) و آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین (۰/۶۶) وجود داشت و درجه بریکس کمترین میزان همبستگی را با فعالیت آنتی اکسیدانی داشت. با توجه به نتایج این پژوهش به نظر می رسد که انگورهای رنگی مانند دانه سیاه شیراز و یاقوتی، به دلیل داشتن فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتر، و مقدار فنول و آنتوسیانین بالا مناسب تر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.