مقاله اثرعناصرغذایی و آبیاری برماده ی موثره ی اسطوخدوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرعناصرغذایی و آبیاری برماده ی موثره ی اسطوخدوس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرعناصرغذایی و آبیاری برماده ی موثره ی اسطوخدوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعناصرغذایی و آبیاری برماده ی موثره ی اسطوخدوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرعناصرغذایی و آبیاری برماده ی موثره ی اسطوخدوس :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

به منظور بررسی اثرکودهای کامل NPK با نسبت های کودی ازت ۱۲فسفر۱۲وپتاسیم ۳۶ و همچنین نسبت کودی ازت ۱۸فسفر۱۸وپتاسیم ۱۸ بررشد اسطوخدوس آزمایش درمحیط گلخانه و فضای ازاد روی این گیاه انجام گردید گیاهان بصورت قلمههای ده سانتی متری به گلدانهایی که حاوی یک سوم خاک برگ یک سوم ماسه و یک سوم شن بودند منتقل شده و درگلخانه با میانگین دمایی ۲۵درجه ی سانتیگراد و درشب ۲۰درجه ی سانتیگراد و تعدادی نمونه درفضای ازاد مورد بررسی قرارگرفتند تیمارها شامل کودهای کامل NPK با نسبت های کودی معین و با غلظت یک و نیم درهزار و یک درهزار و همچنین شاهد بدون کود مقایسه شدند تحقیق انجام شده برروی میزان مادهموثره لینالیل استات درگیاه اسطوخدوس گونه Lavandulaofficinialis اهمیت آن را ازنظر عرضه به صنایع داروسازی نشان میدهد سطح کودی برمیزان لینالیل استات تاثیر مثبتی داشته است بطوریکه میزان لینالیل استات دربالاترین سطح تغذیه ۱/۵ درهزار نسبت به تیمار شاهد افزایش خوبی داشته است بالاترین میزان عملکرد ماده موثره برای این گیاه درتیمارهای ۱/۵ درهزار به همراه دورآبیاری ۴و۶ روزه مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.