مقاله تغییرات فنل کل و درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش- C درمدت زمان پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فنل کل و درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش- C درمدت زمان پس از برداشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فنل کل و درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش- C درمدت زمان پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فنل کل و درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش- C درمدت زمان پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فنل کل و درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش- C درمدت زمان پس از برداشت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور افزایش عمر انباری میوه های توت فرنگی، پرتوتابی UV-C در دو زمان ( ۵ و ۱۵ دقیقه ای) و غوطه وری در متیل جاسمونات با سه غلظت ( ۳Mol/lit و ۱ شاهد) بکارگرفته شد. پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل Dummy Plot در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۸ تکرار انجام شد. میوه ها پس ازبرداشت و بعد از انجام تیمارهای مورد نظر ۱۴ روز در سردخانه در دمای ۲±۲ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی % ۹۵ نگهداری شدند. بلافاصله بعد از تیمار و در پایان دوره انبارمانی درصد پوسیدگی و فنل کل مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمارهای پرتوتابی و غوطه وری در متیل جاسمونات باعث کاهش پوسیدگی و افزایش فنل کل در طی ۱۴ روز انبارداری گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.