مقاله ارزیابی واکنشهای آنتی اکسیدانی برخی ژنوتیپ های مرکبات تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی واکنشهای آنتی اکسیدانی برخی ژنوتیپ های مرکبات تحت تنش شوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی واکنشهای آنتی اکسیدانی برخی ژنوتیپ های مرکبات تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی واکنشهای آنتی اکسیدانی برخی ژنوتیپ های مرکبات تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی واکنشهای آنتی اکسیدانی برخی ژنوتیپ های مرکبات تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

مرکبات ازخانواده Rutaceae جز محصولات گرمسیر و نیمه گرمسیر است شوری یکی ازتنشهای غیرزنده محیطی است که برتولید مرکبات تاثیر گذار میب اشد یکی از اثرات مخرب تنش شوری تجمع رادیکالهای فعال اکسیژن و بروز تنش اکسیداتیو است که عموما گیاه ان از طریق افزیاش توان انتی اکسیدانی بقا خویش را بهبود می بخشند به همین منظور این پژوهش بصورت آزمایش فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد شوری در۴ سطح ۰و۲و۴و۶دسی زیمنس برمتر و ژنوتیپ در۱۲ سطح شامل ۱۰ ژنوتیپ ناشناخته و ۲ ژنوتیپ متحمل و حساس به شوری انتخاب شدند نتایج داده ها نشان داد که برهمکنش شوری و ژنوتیپ فنل کار ظرفیت انتی اکسیدانی و فلاونویید کل درسطح یک درصد تفاوت معنی دار داشت ولیکن فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز فقط تحت تاثیر اثرات ساده شوری و ژنوتیپ تفاوت اماری نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.