مقاله بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

به منظور بررسی اثرات استفاده ازسطوح مختلف پودرسماق درخوراک برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی ازمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی به مدت ۳۵روز روی ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی نژاد راس ۳۰۸ انجام شد جیره های آزمایشی برای سه دوره پروش اغازین رشد وپایانی با استفاده از پودرسماق درپنج تیمار به ترتیب شامل صفرو۰۵و۱و۱۵و۲ درصد درجیره غذایی بود همه تیمارها با چهارتکرار و در۲۰ واحد آزمایشی ۱۵ قطعه درهرواحد انجام شد فراسنجه های خونی شامل گلوکز کلسترول تری گلیسیرید درسن ۴۰روزگی مورد بررسیقرارگرفت نتایج تحلیل آماری داده های اماری به دست آمده نشان داد که پودرسماق درپایان دوره آزمایش تاثیر معنی دار یروی میزان گلوکز کلسترول تری گلیسیرید نداشته است. همچنین سطوح مختلف پودرسماق برمیزان مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی نیز اختلاف معنی داری نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.