مقاله بررسی اثرمنگنز و سالیسیلیک اسید برمقدار کلروفیل a b روی دو رقم پرتو و گوهرماش سبز Vigna radiate L. WILEZEK


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرمنگنز و سالیسیلیک اسید برمقدار کلروفیل a b روی دو رقم پرتو و گوهرماش سبز Vigna radiate L. WILEZEK دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرمنگنز و سالیسیلیک اسید برمقدار کلروفیل a b روی دو رقم پرتو و گوهرماش سبز Vigna radiate L. WILEZEK  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمنگنز و سالیسیلیک اسید برمقدار کلروفیل a b روی دو رقم پرتو و گوهرماش سبز Vigna radiate L. WILEZEK،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرمنگنز و سالیسیلیک اسید برمقدار کلروفیل a b روی دو رقم پرتو و گوهرماش سبز Vigna radiate L. WILEZEK :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر غلظت های مختلف کلرید منگنز Mncl2 2و۳و۴ میلی مول برلیتر و سالیسیلیک اسید با غلظت ۱۰ میکرومول برلیتر برروی مقدار کلروفیل Arnon,1957 روی دو رقم پرتووگوهرماش سبز ۷ روزه درمحیط کشت هیدروپونیک و با استفاده زمحلول غذایی هوگلند درسطح احتمال ۰/۰۱ و ۴تکرار انجام شد نتایج spss شد انالیز اماری داده ها با تجزیه واریانس و آزمون دانکن توسط نرم افزار حاصل از این پژوهش نشان داد که مقدار کلروفیل اندام هوایی دردو رقم نسبت به شاهد با افزایش غلظت منگنز محلول غذایی کاهش معنی داری یافته است همچنین اسید سالیسیلیک موجب تعدیل تنش حاصل از منگنز گردید و مقدار کلروفیل را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.