مقاله تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین وگرمادهی متناوب بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین وگرمادهی متناوب بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین وگرمادهی متناوب بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین وگرمادهی متناوب بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین وگرمادهی متناوب بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر پوترسین و گرمادهی متناوب بر روی خصوصیات کیفی میوه هلو در طول دوره انبارداری آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا شد. میوه ها پس از برداشت با پوترسین در غلظت های ۰ (آب مقطر)، ۲ و ۴ و ۶ میلی مولارتیمارشدند و در دمای ۲درجه سانتیگراد انبارشدند. سپس در زمانهایی به مدت ۰(شاهد)، ۲۴ و ۴۸ ساعت در هفته به طورمتناوب در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد قرارگرفته ومجددا به انبار انتقال یافتند. از میوه های انبار شده در ۵ مرحله به فاصله زمانی ۸ روز در طی ۴۰ روز انبارداری نمونه برداری شد صفات اندازه گیری شده شامل سفتی بافت میوه، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت pH ،TSS/TA آب میوه و ویتامین C بودند. نتایج نشان داد که کاربرد پوترسین باعث افزایش ویتامین C، اسیدیته قابل تیتراسیون و باعث کاهش pH آب میوه و نسبت TSS/TA شد. همچنین گرمادهی متناوب باعث افزایش اسیدیته قابل تیتراسیون و باعث کاهش سفتی بافت و نسبت TSS/TA شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.