مقاله بررسی هزینه به کارگیری سیستم برداشت مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی هزینه به کارگیری سیستم برداشت مرکبات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هزینه به کارگیری سیستم برداشت مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هزینه به کارگیری سیستم برداشت مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هزینه به کارگیری سیستم برداشت مرکبات :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

میلیون تن ۶/۵ نارنگی و پرتقال درفصول سال ۷۲-۱۹۷۱ تولید شده است که ۸۹درصد از کل این نارنگی های تولید شده برای کنسروسازی و کارخانه های کنسانتره می باشند بخش تولید نارنگی تخمین زده است که درماه فوریه ۱۹۷۳ تولید آنها از ۷/۳ میلیون تن فراتر رفته که جمع آن به ۹ میلیون تن رسیده است هزینه برداشت و حمل نارنگی ها درفصول سالهای ۱۹۷۱-۷۰و۷۷۹ دلار درهرجعبه بوده که ۷۳دردص هزینه برای کارگران و ۵۰درصد هم برای میوه جمع کن ها می باشد برای فصول سالهای ۱۹۷۰-۷۱ هزینه کل برداشت و حمل نارنگی به ۸۴۴۷ دلاردرهرجعبه رسید بررسی های انجام شده درسال ۵۹-۱۹۵۸ نشان میدهد که بازوی تکان دهنده می تواند ۸۰-۵۰ درصد میوه ها را بردارد دربازبینی مشکلات سیستم مهندسی بیان کرده که بازوی تکان دهنده ۶ اینچی و کارکرد در۸۰۰-۶۰۰cpm می تواند تا ۶۵الی ۹۰درصدنارنگیهای بین فصلی و زودرس را بچیند دوبازوی تکان دهنده درفصول سالهای ۶۷-۱۹۶۶ به کاررفته بطور موفقیت آمیز توانسته نارنگی های میان فصل و زودرس را برای مصارف تجاری برداشت کند این سیست م۸۰تا۱۲۰ جعبه را درهرساعت جمع نموده و برداشت ۹۰درصد را درهرآزمایش به انجام رسانده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.