مقاله تاثیر کم آبیاری بر کیفیت و درصد فساد پذیری ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کم آبیاری بر کیفیت و درصد فساد پذیری ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کم آبیاری بر کیفیت و درصد فساد پذیری ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کم آبیاری بر کیفیت و درصد فساد پذیری ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کم آبیاری بر کیفیت و درصد فساد پذیری ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر کم آبیاری بر برخی ویژگی های کیفی ارقام گوجه فرنگی در منطقه جیرفت آزمایشی با استفاده از کرت های نواری (استریپ پلات) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار سطح ۴۰ و ۶۰ و ۸۰ و ۱۰۰ درصد نیاز آبی و سه سطح ارقام شامل Cheif،Cal.j و Peto early در سه تکرار در اراضی مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت اجرا شد. نتایج نشان داد که کم آبیاری بر عملکرد، TSS ، درصد ماده خشک در میوه گوجه فرنگی در سطح ۱% معنی دار شد. اثر کم آبیاری بر درصد فسادپذیری در سطح ۵% معنیدار شد. به طوری که در تیمار ۱۰۰ % آبیاری بیشترین عملکرد و کمترین عملکرد در تیمار ۴۰ % حاصل شد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول و ماده خشک میوه در تیمار آبیاری ۴۰ % نیاز آبی و کمترین مقدار مواد جامد محلول و ماده خشک میوه در تیمار ۸۰ % نیاز آبی به دست آمد. بیشترین درصد فساد پذیری در تیمار ۱۰۰ % نیاز آبی و کمترین درصد فساد پذیری را در تیمار ۴۰ % نیاز آبی حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.